Elvarjtok hogy a pasi fizessen barhova mentek? Szerintem alap
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 15:30
11/20 anonim válasza:
alap? ezek szerint annyira le vagy pukkanva hogy egy kávé is drága? szegény...
12/20 anonim válasza:
Valaki azt szereti ha mindent a férfi fizet mert kb. mindenki le lett pontozva. Vicces
13/20 anonim válasza:
Ha egy teáról vagy egy üdítőről van szó, akkor ha nem is várom el, de jól esik.
Viszont ha mondjuk arról van szó, hogy elmegyünk egy étterembe vacsorázni, akkor nem várom el, hogy a férfi fizessen, kivéve, ha eleve úgy fogalmaz, hogy MEGHÍVLAK vacsorázni.
Ettől függetlenül engem úgy tanítottak, hogy étteremben vagy hasonló helyen úgy illik, hogy a férfi fizet, akkor is, ha előtte/utána rendezik egymás közt az anyagiakat.
14/20 anonim válasza:
#13nál a pont :)
Bár én ahhoz szoktam, hogy a saját részemet én fizetem. De megtanultam elfogadni a meghívást is... ugyan nem volt egyszerű, de sikerült. :)
15/20 A kérdező kommentje:
Nélem olyan pasi n jöhet szóba aki felesbe akar. Én rgimódi vagyok. N is voltak ilyen pasijaim csak barátnőm miatt felmerült a kérdés másnl hogy van.ők feleznek mindent. Érdekes
2012. ápr. 27. 07:16
16/20 anonim válasza:
Az fizet,aki meghív.Ha a nő,akkor az.Semmiképp nem "alap".
Remek képet festesz magadról,ezzel a kijelentéssel.Mindannyian elképzeltünk.Köszönjük.
17/20 anonim válasza:
Nem várom el, de szerintem nagyon ciki helyzet az, amikor ültök az étteremben, és számolgatjátok az aprópénzt, hogy akkor a te kajád ennyibe került...:)
18/20 anonim válasza:
Ha régimódi vagy, akkor az sem jelenthet gondot, ha neked kell majd nevelned a gyerekeket, neked kell főznöd, mosnod, takarítanod, kiszolgálnod a férjedet.
19/20 anonim válasza:
NEM! Ha van nálam pénz, nem hagyom, hogy fizessen(még az első randin sem, ha meg csak azért is ő akar fizetni,akkor eléggé sz*rul érzem magam)... Ha nincs pénzem,akkor meg nem megyek randizni!
20/20 anonim válasza:
Mi az, hogy alap?? pfee. az ilyen (lányoknak) lesz kocsma töltelék párja, meg egyedül álló anyuka stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!