Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen bonyolult ez az pasi?

Miért ilyen bonyolult ez az pasi?

Figyelt kérdés

33/F, 28/N

- Neten ismerkedtünk meg,ő írt rám,és ez a dolog már fél éve tart

- első két hónapban naponta beszélgettünk több órákat,

rendívül figyelmes volt,jófej,nem felejtett el semmit abból,amit mondtam,51sms, erős szexuális tartalom,és mindketten tudtuk a másikról,hogy nagyon bejövünk egymásnak,ugyanakkor a beszélgetések tartalmasak is voltak,tulajdonképpen igazi baráti dologgá érlelődött a dolog "Szex"-el fűszerezve.Rendkívüli értékekkel bír ez az ember.Ezt nem is ragozom.

-Látott rólam pár képet,családomról is,de azóta is nyüsztet,h még akar rólam képeket...én meg nem csináltam még meg a mai napig,mert idővel lettek olyan dolgai,amik miatt úgy éreztem, nem érdemli meg.Senki se akar olyan embernek képeket mutogatni,aki le se szarja.Mert sokszor éreztem így.Sokszor elmondtam neki,mi a problémám vele,de ahelyett h azt mondta volna, oké, segitek,oldjuk meg,ahelyett mindig jött, az oké igazam van,és társaik.

- kövi 2 hónapban meg is szűntek köztünk a szexuális tartalmú beszélgetések,de a baráti vonal ment tovább..néha azért több mint baráti,csak nem annyira "explicit",mint korábban.Ebben a 2 hónapban ritkultak is az msn-ezések...volt h nem jött 4 napig,7 napig, 9 napig, stb...

- Ilyen sms-t azért szerintem nem ír csak úgy valaki egy idegennek.Ezt írta újévkor :" örülök hogy része vagy az életemnek"

- ezektől a hónapoktól kezdve feledékeny is lett,mindig elfelejtette,mit mondtam előző beszélgetéskor,de változatlanul MINDIG ő irt rám, amikor jött msn-re..én soha nem írtam rá..

- nem volt olyan alkalom,h ne kérdezett volna rá a képekre,én meg 100adjára is elmagyaráztam neki h vannak vele problémáim,és jo lenne ha tudnánk rajta változtatni,h 1ről a 2re tudjunk végre lépni..

- jópárszor mondtam neki hogy jólvan akkor hagyjuk egymást..de mindig azt mondta,hogy nem nem nem.

Már ezerszer otthagyhatott volna a franca ennyi szarakodás után...de még mindig beszél velem..

- az utóbbi 1 hónapban megint előjöttek a szexuális tartalmú beszélgetések,pont mint régen..és megint téma volt a képek,de megint el kellett neki magyaráznom.A válasz megint csak egy oké volt.Érdekes,hogy 2 hónap szünet után újra előjött a szex téma...én nem tudom..ennyire hangulatember lenne valaki,vagy befordult egy időre,mert nem látott rólam képeket??Ki érti ezt az embert? Volt,hogy "tálcán " ajánlottam fel,hogyha akarja,ne beszéljünk többé..de nem nem,ő akar.Oké.Én már rég otthagytam volna saját magamat.

- "Biztonsági" okokból nem az igazi vezetéknevét használta,hanem kitaláltat.De mikor ez szóba jött,teljesen természetesen elmondta,h nem ez a vezetékneve,hanem amaz..Oké is,de ekkor bennem azért megfordultak dolgok..a lényege ennek az, h kicsit megingott benne a bizalmam,és már ezért sem akartam képeket mutogatni neki magamról,De ezt szépen el is mondtam neki, amire azt mondta, h ő nem hazudott, csak sosem kérdeztem rá.Bármikor elmondta volna.

- De mindezek ellenére azt mondtam,figyelj : gyerünk skype-ra,először telózgassunk,utána pedig kamera.Kell egy kis idő,amíg újra bízok benned.Ő máshogy akarta...ő kamerázni akart egyből..és ezen az álláspontján nem változtatott..baromi megértő volt...de én sem változtattam az én álláspontomon.Így a két makacs öszvér nem jutott dűlőre.Mondtam neki,h oké,akkor nekem mindegy.Mondta hogy oké.És nem mentünk skype-ra.Azt mondta,hogy neki ez nem korrekt..a móddal van baja,,,hogy miért úgy kell ennek történnie ahogy én akarom...neki ez nem korrekt..elmagyaráztam neki,hogy ő hibázott,nem én,ezért én döntöm el,h hogy tudok ezen túljutni..de továbbra is ragaszkodott az ő verziójához.No comment.Maradt annyiban a dolog.Természetesen továbbra is beszélgetünk...még mindig nem értem,miért nem lép már akkor le...órákat beszélgetünk így is,ha jön msn-re.

Sms-ben annyi változott, h most már csak akkor ír vissza, ha olyan..tehát mondjuk tényleg szükséges a válasz.

Nagyon tetszik nekem, és tudom,hogy én is neki, de nem értem ezt az embert komolyan..konkrét kérdésem nincs is, csak maximum annyi a kérésem, ha valakinek van hozzáfűznivalója,ossza meg velem.Rejtély ez az ember számomra,és hátha valaki átlát a dolgokon.

Mikor rákérdeztem,miért lett feledékeny például 2 hónap után, azt válaszolta : ő ilyen, ez ő...

Rengeteget írtam, nézzétek el nekem.Aki akarja,úgyis végigolvassa, és köszönet neki előre is !

Talán annyi konkrét kérdésem van, hogy érdeklem én őt egyáltalán vagy hagyjam a levesbe ? ( nem szeretném )

2012. ápr. 24. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha 6 hónapig nem találkoztok, csak levelezgettek egymással különböző módon, akkor én hagynám a francba, itt valami nem stimmel. Nekem elsőre az ugrott be, hogy amíg nem írt szexuális tartalmú dolgokat, addig volt valakije, akivel kiélhette a vágyait, ergo másodhegedűs voltál, nem is volt olyan figyelmes, feledékennyé vált stb. Szerintem ez veszett fejsze nyele hosszú távon, ha nincs igénye a találkozásra ennyi idő után, ha nem vállalja magát (meg Te sem), akkor semmi értelme. Keress inkább hús-vér embert, aki nem fényképet kéreget, hanem néhány hét után randira hív, mert a metakommunikáció, a kémiai vonzódás nem fog kiderülni neten keresztül.
2012. ápr. 24. 14:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

bocsi előre is, de én végig se olvastam ezt az msn- facebook-skype storyt. Kezdjük onnan, hogy ha akarnátok valamit egymástól nem online bohóckodnátok, hanem igazi élő talit beszélnétek meg, a felnőttek így szoktak ismerkedni. Megoldódna a kép mizéria, ami miatt a füledet rágja.

A pasik nagy része feledékeny, erre több időt nem is pazarolnék, szerintem ez nem a világvége, mondom ezt úgy, hogy az agyam nekem is elég szita mostanság, ami dátumokat meg találkozókat illet.

Számítógépen keresztül próbáltok makacskodni meg érvényesíteni a hatalmatokat? Miért nem kapcsoltad be azt a hülye kamerát? ezt az egészet nem is értem, szerintem hagyd ott. 28 vagy, de ez a szint a 18at sem éri el. amikor mondtad neki, hogy otthagyod, ő simán visszakuncsorogta magát, de igazából te vagy az, akinek erre az egész cirkuszra szüksége van, mert igazi, húsvér kapcsolatba nem mersz belekezdeni. Ébredj föl, ez itt az igazi élet, nem az msn!

2012. ápr. 24. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, pont azt akartam kérdezni tőled, hogy egyáltalán találkoztatok-e már??? De úgy látszik, hogy nem. Nézd: ha nem egy másik földrészen él, akkor 6 hónap alatt már nyélbeüthettetek volna egy sz*ros találkát, ez az igazság. Gondolom, Te mondtad már neki, ő erre mit lépett?

Online ismerkedésem nekem is volt, nem is oly régen. Mi személyesen ismertük egymást, egyetemen évfolyamtársak, de érdekes módon személyesen alig találkoztunk, csak ha közös óra volt. Persze beszéltünk akkor is, de az érdemi kommunikáció msn-en zajlott. Órákat, napokat dumáltunk át msn-en, mindig jött azzal, hogy így szép vagyok, úgy szép vagyok, de szeret velem beszélgetni. Még lightos szexuális tartalom is volt nálunk is.

Aztán persze semmi sem lett a dologból, pedig én is teljesen belezúgtam már virtuális lovagomba. Kiderült, hogy tök gáz a pasi, bár sajnos elég soká jöttem csak rá.

Azt kell hogy mondjam: az a férfi, aki nem tereli át az onlájn csevegést személyes kommunikációba, az vagy nagyon mulya, mi több: gázos, vagy csak szórakozik veled. Felejtős! Tapasztalatból mondom.

27/N

2012. ápr. 24. 16:40
 4/13 A kérdező kommentje:

csupán 2 ország választ el minket...potom probléma...

nyilván nem lenne ilyen bonyodalmas, ha egymás seggébe lennénk,de nem az volt a kérdés,hogy találkozzunk-e vagy ne,hanem a leírtak.

2012. ápr. 24. 17:07
 5/13 A kérdező kommentje:
2.válaszoló : aranyat ért volna, ha elolvasod a szöveget,sok felesleges kérdésedre választ kaptál volna,és nem nekem kéne válaszolni,hanem én kapnék használható választ a kérdésemre.
2012. ápr. 24. 17:10
 6/13 A kérdező kommentje:
3.válaszoló : de igen,majdnem egy másik földrész,rátapintottál :) Hogy is terelhetnénk még át a valóságba a kommunikációt így...de nem ez a lényeg :) azért köszi a választ :)
2012. ápr. 24. 17:14
 7/13 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Értem, így mindjárt más. Bár azért szerintem ezt jó közölni az elején, mert látod, mindenki kapásból azt mondja, hogy felejtős.

Én bizalmatlan vagyok egy kicsit, és tudod, nekem az se nagyon tetszik, hogy "biztonsági okokból" (?) először nem a saját nevét használta. De menjünk tovább. Úgy tűnik, kicsit megcsappant az érdeklődése, elég flegma válasz ez az "ő ilyen, ez ő". Meg ez, hogy csak akkor ír vissza sms-t, ha tényleg szükséges a válasz. Hogy mi lehet az oka, nem tudom, de szerintem neki már ez nem olyan fontos, mint neked.

Bocs, ha nem esik jól, amit írok, nem vészmadárkodni akarok, csak nekem a leírásod alapján ez jött le. De te érzed, te tudod, hogy mennyit ér neked az egész.

Lehet, túl prózainak tűnik, de én inkább úgymond "egyszerűbb esetekkel" próbálkoznék. Aki ennyire komplikált, zavaros... az nem oké. (Nemrégen én is az ilyen fickókat csíptem egyébként, megsúgom. Csak valahogy mindig rosszul sültek el.)

Szóval ha rám hallgatsz, inkább lezárod ezt az egészet, és keresel 3D-ben egy normális, kevésbé komplikált férfiút. :)

Vagy ha annyira, de annyira ragaszkodsz a virtuális lovaghoz, akkor vedd a bátorságot, és kérdezd meg tőle, mik a céljai, mik a szándékai veled, mit vár ettől a kapcsolattól, ilyesmi. Amire kíváncsi vagy.

27/N

2012. ápr. 24. 17:21
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves 27/N ,

annyira kiszámíthatatlan ez a tökfej,hogy kipróbáltam,keres e engem,ha eltűnök..még csak most van a 6.napja hogy nem voltam elérhető sehol sem,és már msn-en is írt,hogy mi van..mivel arra nem válaszoltam, így ma sms-t is írt hogy aggódik,mi van velem?Mondjam el ha tudom.

A kérdésedre : már beszéltük,hogy mi legyen vagy ne legyen,de egyikünk sem az a "na most ezt átrágjuk " típus.Azon az állásponton vagyunk,hogy egyrészt szeretünk egymással "lenni",másrészt nem tervezünk. ( mármint olyan értelemben hogy hol mikor stb..)Megyünk az eseményekkel..ahogy alakulnak a dolgok...bár én mondtam neki hogy nemsokára ellátogatok ( más okokból) az országába,és azóta nem tudom levakarni,állandóan kérdezi,hogy mikor megyek,meg ha ott leszek,miket csinálunk majd.Ezen meg is lepődtem,mert még az elején írtam neki egy levélben hogy megadnám neki a címem,és tudnánk találkozni,de akkor azt mondta,nem tudja mit akar.Ekkor mondtam neki,hogy akkor szia. Erre lépett ő azzal a válasszal hogy: ne ne, csak ne legyen project,csak ennyit kér.Annyiban is hagytam a dolgot.Most meg rá 2 hónapra,mikor megtudta hogy megyek oda,megvan őrülve.Mondtam is neki,h 2 hónapja még nem tudtad mivan mit akarsz,most meg nem lehet lelőni.Ki tud eligazodni rajtad? Erre az volt a válasza : vigyázat,őrült vagyok ( ha-ha) ..:D az...

Én még ilyen kiszámíthatatlan pasival nem találkoztam.Nem adok a horoszkópokra,de skorpió a drága..:)

2012. ápr. 24. 17:33
 9/13 A kérdező kommentje:

Egyébként attól mert valakivel beszélgetsz akár fél évig,és nem találkoztok még,az nem jelenti egyből hogy felejtős..én 5 évet msn-eztem egy pasival,és mindketten uyganabban a városban laktunk ( nővérem haveri körébe tartozott),és a 6.évben szántam rá magam h találkozzunk.Egy nagyon szép, 2 év 4 hónapos kapcsolat lett belőle.De cseppet sem ilyen bonyolult,mint ez.

Félreértés ne essék,volt "normális" kereteken belül megismert párom is.Csak gondoltam leírom,még mielőtt valaki belémkötne:)

2012. ápr. 24. 17:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne haragudj, nem megbántani akartalak, csak leírtam, hogy én hogy vagyok ezekkel a netes kapcsolatokkal. Nem mondtam, hogy sosem volt még rá példa, hogy hosszú ideig csak neten beszéltek a felek, és utána párkapcsolat lett belőle. Nekem is egyik barátnőm egy másik földrészen lakó pasival "járt" vagy két évig (neten), most kiköltözött hozzá.

Hát, én kicsit bizalmatlan vagyok, mondom, de nem vagyunk egyformák. Én csak a véleményemet mondtam el, semmi rossz szándék nem volt bennem attól még, hogy nem értünk egyet.

Most már csak annyit tanácsolok, gondold át, mennyit ér neked ez az egész kapcsolat. Bár ha nem érne semmit, nyilván nem tennél fel róla kérdést a gyakorin. :)

Mindenesetre alakuljon úgy, ahogy neked a legjobb, azt kívánom.

27/N

2012. ápr. 24. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!