Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek igaz az, hogy a...

Szerintetek igaz az, hogy a legtöbb heteró pasi (is) fél attól, hogy őt melegnek nézik az embertársai?

Figyelt kérdés
Én ezt a félelmet az egyik legférfiasabb ismerősömön vettem észre, pont akiről kb. legkevésbé gondoltam volna, és mikor elmeséltem egy másik ismerősömnek ezt a sztorit, akkor azt mondta, hogy "Mint a heteró pasik 90%-a" szóval úgy értette, hogy fél ettől, mint a többi 90% is. Nekem ez olyan illúzióromboló, mert én korábban azt hittem a vagány pasik nem félnek semmitől. Vagy legalábbis semmi olyantól, ami a társas emberi kapcsolatokban lehet probléma. Meg ha tudják magukról hogy heterók, akkor mi a fenét érdekli őket, hogy mások mit gondolnak róluk???
2011. szept. 29. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A pasik lehet, de a férfiak nem. Egyébként ez egy eszement baromság szerintem.
2011. szept. 29. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég! Szerinted attól lesz valaki vagány, vagy menő, hogy nem fél semmitől a társas kapcsolatok terén? A barátom 100% férfi, de fél attól, hogy egyszer akár önhibáján kívül elveszít engem. Akkor most ne tartsam vagánynak? Hát nem, attól nem kevésbé férfi, sőt, szerintem ez még szexi is nekem. Olyan nincs, hogy valaki nem fél semmitől, főleg ilyen téren.

Aki mégis, azt úgy hívják, hogy szociopata, tehát nincs semmi társadalmi érzékenysége, az érintkezési normákat csak betanulják, hogy ne lógjanak ki a sorból.

A kérdésre a válasz, hogy szerintem nem igaz, max attól félnek, hogy bepróbálkozna náluk egy másik pasi és akkor nem tudják kezelni a szitut.

2011. szept. 29. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem sokan inkább a melegektől félnek. Illetve attól, hogy a "melegség" ragadós. :D Így akárki elkaphatja, meleggé válhat, akár ők is.
2011. szept. 29. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel ki minek néz.

34f

2011. szept. 30. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:

"Te jó ég! Szerinted attól lesz valaki vagány, vagy menő, hogy nem fél semmitől a társas kapcsolatok terén? A barátom 100% férfi, de fél attól, hogy egyszer akár önhibáján kívül elveszít engem."

Ez tök jó, csak nem ez volt a kérdés. A saját a gyengédségre való igényedet vetíted ki ebbe a kérdésbe.

Bírom, amikor a nőkben ez annyira túlteng, hogy mindenbe ezt magyarázzák bele a saját hülye példáikkal.

Mindig próbáltok fehér lovon érkező királyfis és királykisasszonyos történetet csinálni mindenből. Tudom, hogy imádják a nők, ha éreztetik a férfiak, hogy fontosak nekik és mernek gyengédek lenni, de a túlzott gyengédséggel elveszíthetik a férfiasságukat.

"Akkor most ne tartsam vagánynak? Hát nem, attól nem kevésbé férfi, sőt, szerintem ez még szexi is nekem. "

Na tessék...

2011. okt. 3. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem ez volt a kérdés?

"Nekem ez olyan illúzióromboló, mert én korábban azt hittem a vagány pasik nem félnek semmitől. Vagy legalábbis semmi olyantól, ami a társas emberi kapcsolatokban lehet probléma."

A társas emberi kapcsolatok nem csak a meleg kérdést érintik.

Attól még, hogy azt írtam, amit, nem kell belemagyarázni, hogy elveszti minden férfiasságát. Egy szóval sem mondtam, hogy egész nap azért nyavalyog, hogy el ne hagyjam. Bírom az olyan pasikat, akik minden válaszba belekötnek, csakhogy írhassanak valamit.

2011. okt. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!