Ma egy szűk kis utcán nekem jött egy pasi, miért ordított le?
Figyelt kérdés
Hatalmas, hosszú utazótáskája volt a vállán, ami keresztbe állt az útra, én meg ennek mentem neki mert nem fértem el. Nem is tudtam volna arrébb menni, kivéve ha félreállpok. Álljak félre mert vki baromnagy táskával közeledik? Ő jól leordított h h képzelem.
Mi van???? Én ezt nem értem...
2010. ápr. 22. 18:36
1/10 anonim válasza:
B*rom,állat az ilyen ne is törődj vele:)
5/10 A kérdező kommentje:
:D Köszi mindenkinek egy kicsit megnyugodtam h nem én vagyok a hülye (annyira :D)
2010. ápr. 22. 20:06
6/10 anonim válasza:
Hát azért gondold magad a helyébe...buzzi nagy táskával cipekedik, és egy ember nem az, hogy eszébe jutna, hogy cipekedik, még neki is megy...Én se díjaznám, mert ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem foglalkozol másokkal, csak azzal, hogy TE kényelmesen elférj. Nálam az a minimum lenne, hogy félreálljak. Neked mért fájt volna 10 másodpercre félreállni? Szerintem jogos volt.
7/10 A kérdező kommentje:
most saját magadnak mondtál ellent. Most akkor kit is érdekel az h ő elférjen? Szerintem ha mindenki kiskirályként viselkedne az utcán csak azért mert van egy bazi nagy sporttáskája, akkor én felkötném magam egy eperfára.
2010. ápr. 23. 13:00
8/10 anonim válasza:
No comment. Majd ha felnősz megérted!
9/10 anonim válasza:
Lehet hogy én képzelek túl sok mindent a dolgok mögé, de nekem mindig az jut erről eszembe, hogy a barátnője/felesége kirakta és költözik, ezért elég rossz passzban van. :S
10/10 anonim válasza:
mi az hogy "Nem is tudtam volna arrébb menni, kivéve ha félreállpok" hány éves vagy 16?
Igen...akkor félreállsz és kész ha idősebb...Te voltál a bunkó...szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!