35-40-es Hölgyek, ha egy pasi jóképű, és (de) munkásruhában van, illetve pick-up autóval jár, megnézitek, mint pasit? Vagy egyből a "csóró melós" jut eszetekbe? Folyt.
Ahol felszállok a gyerekekkel, ott rendszeresen száll fel néhány melós is, munkás ruhában. Tiszta, rendezett, de melós ruhában. Épp néztem, hogy az egyik milyen helyes, jó kiállású férfi, egészen addig, amíg melléjük nem értem. Egy mondatuk nem volt káromkodás nélkül, hiába mentem arrébb a gyerekekkel, épp arra felé mentek ők is. Minden mondatban szerepelt a g...i, a b..zi, k..g szavak, a végén a b+.
Na meg amikor az ember elmegy egy építkezés mellett, akkor jön egy minimum "de megcsöcsörésznélek" és az se zavarja őket, hogy a nő mellett ott totyog egy 2 éves.
Szóval nekem a munkásruhába öltözött emberekről nem az jut az eszembe, hogy csóró-e, mert lehet, hogy kétszer annyit visz haza, mint egy földrajztanár, hanem az, hogy tudnék-e vele értelmesen beszélgetni, ő is ilyen beszólongatós-e vagy a többiekkel együtt röhög.
Már éppen válaszolni akartam..még egyszer elolvastam..
Csinos ? Szép ? JÓMÓDÚ NŐ..
Csinosságom, szépségem nem én fogom megítélni..
Jómódú meg nagyon nem vagyok...
Ezért érdemben sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre..
Ha jómódú leszek (?), addigra nem leszek szép, csinos meg főleg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!