Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ilyenek a cigány barátkozási...

Ilyenek a cigány barátkozási formák/szokások?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam azon, hogy a cigányok, ha haverkodnak nem cigányokkal, akkor jellemzően azokkal próbálnak, akik olyan tipikus menő srácoknak tűnnek, tehát izmosak, talán kicsit rajosan öltözködnek, kopaszok vagy nagyon rövid hajúak..stb. Ami érdekes mert egyik nyáron épp próbáltam valahogy hazajutni, csakhogy az Andrássy -út ugyebár le volt zárva a ratyi parádé miatt és mivel hőség volt sok ellentüntető srác trikóban volt, kopaszok, őrülten izmosak és elgondolkodtam azon, hogy a romák pont az ilyen típusú emberekkel haverkodnának, de ők(a skinek) persze éppen ellenkezőleg viszonyulnának a dologhoz. Tudom nagyon ráérek, de mégis érdekelnének a vélemények, előre is köszi!
2010. dec. 4. 00:54
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Én fehér magyar vagyok és zs..ógyűlölő... Az a baj hogy annak ellenére hogy van mit szidni a cigányságon, van mit szídni a magyarságon is! Irigy, bunkó, nekem mindent-másnak semmit, besúgó spicli nép! Főként ezek a kigyúrt önimádó/Nem testépítő/ fehérnépek. A cigánynál mindenképp rosszabb!
2010. dec. 22. 18:03
 52/53 A kérdező kommentje:
Sajnos van igazság abban amit leírtál, de az igazmagyarokra ez akkor sem jellemző.
2011. máj. 24. 00:01
 53/53 anonim ***** válasza:

A magyarok is hibásak. Én vendégeskedtem már cigányoknál. Náluk minden apró-nagyobb dologra azt mondják, hogy "Mi ezt így és így csináljuk, mert nálunk cigányoknál ez a szokás", meg aztán: "A cigányok ilyenek, hogy.."

Miért nem lehet olyat hallani, hogy: "Mi ezt így csináljuk, mert nálunk magyaroknál ez a szokás", vagy hogy: "Hát, mi magyarok ilyenek vagyunk" ?

A cigányok, bármennyire is rosszak, megmaradt az identitásuk, de mi, Magyarországon élő magyarok sajnos elkorcsosultunk.

2011. máj. 24. 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!