Ilyenek a cigány barátkozási formák/szokások?
22:07-es
Nekem is volt egy cigány osztálytársam, az anyja "magyar" vagy hát fehér..elég szegények voltak, mint ahogy én is mégsem illettek rá a szokásos sztereotípiák, amik 99%-ban igaznak bizonyulnak sajnos vagy nem sajnos. DE amint megismertem a többi cigány haverját, sejtettem, hogy ők olyan a tipikus utcakölykök, de ez amíg nem látszott beigazolódni, csupán előítélet és vártam, hogy mi történik majd a továbbiakban. Aztán egy idő után mikor már be is igazolódott a prekoncepcióm, láttam, hogy ugyanazt a semmilyen "cigány" életet élik, léptem, nem egy izgalmas társaság. A cigány származású osztálytársam, viszont velük maradt, azóta egy lecsúszott ember iszik, drogozik...stb. Az összes ilyen, akiket én ismertem a suli által eddig.
Magyarországon tisztességes magyarnak lenni is nagyon nehéz,hát akkor képzeld el milyen nehéz lehet tisztességes cigánynak!!Mikor alapból mindenkit megkell győzniük külön-külön.
Amikor ekkora a szegények és nyomorban élők aránya egy országban akkor nem kell csodálkozni hogy ember embernek farkasa.A politikai vezetés meg még rátesz egy lapáttal a médián keresztül,hogy mig mi marjuk egymást addig gátlástalanul lerabolják az országunkat.
Higgyétek el a cigánykérdés is megoldásra vár,de magyarnak,cigánynak közös az ellensége!Az pedig a szegénység ami egyre aggasztóbb méreteket kezd ölteni!
Nagyon sok/rengeteg Magyar él mély szegénységben de ember tud maradni,és nem a balhézáson,kötekedésen jár az esze.
A legtöbb cigány,poénból zaklatt ver meg embereket.
tegnap 17:47 ----"A legtöbb cigány,poénból zaklatt ver meg embereket."
Ez pontosan rátok jellemző!!!
"De eljön majd az ideje ne féljetek!!
Ti csak 1millióan vagytok mi meg majd 10millió-an :)"
És néda,itt a bizonyiték a gyávaságotokra!!.Ha nem lennétek gyáva szarok akkor elég lenne ugyanannyi magyar mint cigány!De annyi vér se nincsen a pucátokba hogy egy emberre egy jusson!
Ha meg ez igy megy tovább,és ilyen töketlen impotensek lesztek hogy még gyereket se tudtok csináni akkor meg kivesztek hamarosan mint az őshüllők.Már a károtok se áll föl a sok kannásbortul parasztok.Isztok a fübe és ha arra meg két fasza cigánycávó akkor összevissza csináljátok magatokat és futtok oda ahol megvéd a Hé!!
Mi nem fenyegettünk soha senkit,mi csak élni akarunk mint mindenki más.Mi is vagyunk olyan jó magyarok mint Te faszikám!!Arról hogy Isten ilyen szinüre teremtett azt meg Tőle kérd számon,ne rajtunk!Lopni meg csak néha azért kell, mert inkább lopok mint éhezzen a kölyköm!!Majd ha a büdös zsidókkal együtt nem lopnátok el mindenünket akkor nekünk se kéne lopni.
Összekéne fogni a Magyaroknak ellenetek és mindőtöket kirugdosni az országból.
Akkor tudna Magyarország igazán érvényesülni.
Dehát miért valaki ellen?Mindig valaki ellen!!Miért nem fogtok már egyszer össze valami mellett??
Mert aki értelmes az másként látja a dolgokat közületek!!
Aki meg ilyen tapló annak csak a bakkancsában van az csöppnyi esze és bátorsága.Küldjek még egy kanna fehéret arany testvirem??Érzem a dögszagot a rühes pofádból!!
Méghogy Te rugdosnál ki valakit is ???Ne röhögtess má!!Olyan lájtos vagy mint a kisfecske aminek nem jut hely a fészekben!!Saját szaros fészkében---hahaha!!!
10:13-as!
Csak azt nem mondd, hogy tőletek távol áll az oknélkül történő kötekedés, verekedés, mert mindjárt lefordulok a székről..Ti hányszor kihasználtátok már a számbeli fölényeteket, mi? Pontosan arról vagytok híresek, hogy, ha éppen verekedni támad kedvetek és ti többen vagytok, akkor x ember közületek hátul malmozik a fair play szellemében. Kik a gyáva szarok? Mert szerintem ti!!!
Itt nem arról van szó, hogy impotensek lennénk te sokeszű, de a gyereket nem megcsinálni kunszt, hanem tisztességesen felnevelni, MEGFELELŐ egzisztenciális körülményeket teremtve, ha ez nem adott, akkor inkább nem is vállal egy felelősségteljesen gondolkodó szülő gyermeket, csak azért, hogy legyen, és egész gyermekkorában nélkülözzön egy csomó mindent. Nem úgy gondolkodunk, mint ti, hogy beleszüljük őket a nagyvilágba, mint a nyulak, aztán az állam majd eltartja a gádzsók pénzéből, amit nem is a gyerekeitekre költöttök ráadásul, hanem beledobjátok a félkaru rablóba meg elisszátok...stb. Gondolom nem ismered a felelősség szót, de mindegy. Áhh, dehogy, ti nem fenyegettetek soha senkit, még hírből sem ismerős ez nektek, de sztem menekülj, mert biztos repedezik a plafon feletted ilyen hazugságok kijelentése nyomán. Bár a szinetek lenne a legnagyobb "hibátok"...sokkalta inkább a viselkedésetek hagy némi kívánnivalót maga után. Sok cigányon nem is látszik, hogy cigány a színe + az arca alapján, mégis a viselkedésükből egy pillanat alatt rá lehet jönni.
16:22-es!
Azért én nem ajánlanám, hogy olyan nagyon kényelembe helyezzétek magatokat, nem sokáig fogtok itt már terpeszkedni. Ez a "fészek" egyedül tőletek szaros, de miután sikeresen integráltunk benneteket, a betonba, azután kikaparjuk a szart(benneteket), szal nyugalom. Rólatok már inkább múltidőben érdemes csak beszélni. Meglásd a jövő engem fog igazolni! üdv
ma 16:31
"Sok cigányon nem is látszik, hogy cigány a színe + az arca alapján, mégis a viselkedésükből egy pillanat alatt rá lehet jönni."
Ezt biztosan jobban tudod mint én,mert legalább látszik rajtam hogy ki vagyok,de te bujkálsz és lesből támadsz.
ma 16:47
"Rólatok már inkább múltidőben érdemes csak beszélni."
Azt majd az idő eldönti!!Elég sok dolog van ami inkább nekünk kedvez,remélem hamar kiveszik az ilyen észlényeknek az utolja is!Már csak az emberiség alja nem érti mi történik körülötte!!
Még annyit hogy ha a szüleid ezért tanittattak akkor üzenem nekik hogy kidobott pénz volt.
"Ezt biztosan jobban tudod mint én,mert legalább látszik rajtam hogy ki vagyok,de te bujkálsz és lesből támadsz."
Nem bujkálok, és nem támadok, mint te, ezt szögezzük le. Egy 35 kilós cigány ember is nyugodtan végig mehet Budapesten, a kutya nem szólna hozzá, de, ha én lennék 35 kilós és végig mennék a Práter utcán vagy a Diószegi utcán, szerinted mi maradna belőlem? Ugyanis rajtam is látszik, hogy ki vagyok. De, most komolyan még neked kell féltened az életed, gondolod? Sztem inkább nekünk. Mi lenne, ha többen lennétek? Nekem ne mondja senki, hogy a magyarok ellen elkövetett támadások nagyrésze nem rasszista indíttatású, mert úgyse hiszem el. Jobban gyűlölitek a fehéreket, mint mi titeket, a sok szemétségetek ellenére is.
"Már csak az emberiség alja nem érti mi történik körülötte!!"
Itt nem tudom, hogy mire gondolsz,de mind1 is. Gondolj bele, mi lenne, ha a nyakatokba szakadna egy ország irányításának a terhe. Lelaknátok csak, mit tudnátok vele kezdeni, különben is azt hiszed a zsidóknak fogtok kelleni hosszútávon. Mert elárulom, neked, hogy roh@adtul NEM. Addig vannak csak veletek "terveik" míg általatok szét nem züllesztik a fehér lakosságot.
"Még annyit hogy ha a szüleid ezért tanittattak akkor üzenem nekik hogy kidobott pénz volt."
Nem hinném, mert belőlem ember lesz, nem úgy, mint sok roma fiatalból, már bocs. Egyébként jobban jártál volna, ha megfogadod amiket leírtam a gyerekvállalásnál és nem itt tartana a cigányság, ahol. Minőség is számít nem csak a mennnyiség.
Amúgy nem akartam ilyen stílusban nyilatkozni, mint amilyenben tettem, de te annyira elferdült dolgokat állítottál és enyhén szólva is pofátlan hangnemben, hogy nem hagytál más lehetőséget, minthogy én is hasonló stílusban válaszoljak. Magadba/magatokba kéne nézni és levonni a konzekvenciát. Ha nem lenne annyi rossz tapasztalata az átlag embernek a cigányokkal kapcsolatban nem lenne cigányellenesség a világon, márpedig van, még nyugaton is, ahol még jámborabbak az emberek. Ennyi az egész! Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!