Ilyenek a cigány barátkozási formák/szokások?
aki rajos az primitív!
ez egy axióma!
tegnap 20:01 -igen?Akkor Te meg rasszista vagy?
Szerinted ha nem ismered el hogy azok közt is és köztünk is vannak szar emberek attól valami jobb lessz?
Legyünk reálisak!Ha tetszik,ha nem ide születtek Ők is és ugyanolyan joguk van mint nekünk!Többségük tisztességes ember!Igen-sok köztük a tróger--több mint köztünk,de alapból rosszabb körülmények közül is jöttek!
Nem szeretnék a helyükben lenni!
Vannak köztük rossz emberek :)))
ÁÁÁÁ,hogy lenne csak minimum 90%-uk.
Én speciel nem a börszin miatt utálom őket,hanem a viselkedésük miatt.Nagyon sok cigányon nem is nagyon látszik,hogy cigány csak a viselkedése árulja el.
Esküszöm,hogy talán csak erre az egy népcsoportra igaz 100%-ig,hogy a vér nem vállik vizzé.
ma 15:41--hogy százalékosan mennyi azt nehéz lenne megmondani.Azokkal nem tudok egyetérteni aki kategórikusan elutasitja hogy köztük is lehet tisztességes ember.Sajnos nekik sokkal nehezebb kitörni, ha azokat sem fogadjuk el aki megérdemelné.
Pedig az lenne az érdekünk hogy aki tisztességes azt megbecsüljük.Kinek jó fönntartani a feszült légkört magyarok és cigányok közt?? Annak aki közben kilopja a magyarnak is és a cigánynak is a zsebéből a mindennapi megélhetésre valót.
Tudom én is hogy az előitélet nem mindig alaptalan.
De kiakadok ha látok egy öreg cigányt mutatni a tv-ben hogy tolja biciklin a gallyat ami úgyis elrohadna a földön, és jön a riporter a falopás dumával.Ez nem uszitás?? Miért nem azokat mutatja akik kamionnal és stihl fűrésszel mennek fát lopni?Mert azok agyonütnék sesz perc alatt.Nade haggyuk--a magyarok sem mindig a tisztességes úton járnak.
Egyett se lehett tisztelni közülük.Amelyik cigány tanult,vagy jó módban él amiatt más magyar család/családok valószinü,hogy nyomorba sülyedt.
Én valójában egy nagyon tisztességes emberbarát vagyok,és nagyon sok esélyt adtam normálisnak tünő cigányoknak,akikért tűzbe tettem volna a kezem és régóta ismertem őkett,de mindig a legváratlanabb helyzetben hátba támadtak,vagy kiderült róluk,hogy ők is ugyanolyan mocskos,aljasok mint a többi.(szóval azért mondom ,hogy mindenkiben meglehet bízni de cigányba egyáltalán nem)
25éve kutatom a cigányok életét,de az a tapasztalatom,hogy ezek nem emberek.És valóban nem.
Inkább kétszer cigány mint egy megkeseredett cigánygyűlölő aki azért tépi a száját ellenük,mert összeveszett a cigány barátjával.Biztosan tapló voltál vele és Ő benne meg volt gerinc-ami belőled hiányzik!
De csak cigányozz nyugodtan,az nem fáj!Azt azonban ne felejtsd el hogy attól még nem lett senki több hogy lenéz másokat!!De Te ezt soha nem fogod megérteni,mert a jellemtelen embereket sem a magyar sem a cigány nem szereti!!Szerintem!
Kedves 19:18-as!
Én meg azt mondom, inkább két cigány, mint egy cigányfajvédő! Mert azt tudjuk, hogy velük szemben hogy állunk, de azokkal a "magyarokkal" akik belülről bomlasztják a sorainkat ránézésre nem. Ne feledd, ha eljön az idő, - mert tudjuk, hogy eljön - akkor tudnunk kell, hogy VELÜNK vagytok vagy ellenünk. A magyarokkal vagy a "szegény, ártatlan, meghurcolt, a módszerváltás után teljesen magára hagyott" romákkal. De, egyébként védd csak őket, kissé cinikusan, mint azt tetted a 19:18-as üzenetedben majd meghálálják.... ugyanis az átlag roma 10-szer rasszistább, főleg vidéken, mint mi, de az nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!