Ilyenek a cigány barátkozási formák/szokások?
Figyelt kérdés
Elgondolkodtam azon, hogy a cigányok, ha haverkodnak nem cigányokkal, akkor jellemzően azokkal próbálnak, akik olyan tipikus menő srácoknak tűnnek, tehát izmosak, talán kicsit rajosan öltözködnek, kopaszok vagy nagyon rövid hajúak..stb. Ami érdekes mert egyik nyáron épp próbáltam valahogy hazajutni, csakhogy az Andrássy -út ugyebár le volt zárva a ratyi parádé miatt és mivel hőség volt sok ellentüntető srác trikóban volt, kopaszok, őrülten izmosak és elgondolkodtam azon, hogy a romák pont az ilyen típusú emberekkel haverkodnának, de ők(a skinek) persze éppen ellenkezőleg viszonyulnának a dologhoz. Tudom nagyon ráérek, de mégis érdekelnének a vélemények, előre is köszi!2010. dec. 4. 00:54
1/53 anonim válasza:
1., Nem a haj teszi az embert.
2., A skinheadek sem barátkoznak a cigányokkal.
3., Igen. Tényleg ráérsz.
2/53 A kérdező kommentje:
Ez mind rendben is van. Vannak emberek akik valamilyen okból közelednének feléjük, de ezeket az embereket lesz@rná az átlag roma, mert ponthogy olyan emberekkel "haverkodnának" akiknek a "személyleírása" hasonló, mint a skinhead-eknek. Am. köszi a választ.
2010. dec. 4. 01:28
3/53 anonim válasza:
Hasonló emberekkel barátkoznak mint ő maguk.(balhés,csavargó,semmirevaló emberekkel)
4/53 anonim válasza:
De utánna meg hátbatámadják őkett,mert a cigány a Magyart nem türi meg magakörül sokáig.
5/53 anonim válasza:
Attól függ, milyen "fajta" cigánnyal barátkozol.
Ha leketárral, akkor kizárólag érdekből közelítenek feléd, hogy lehúzzanak, lejmoljanak, ha beással, akkor inkább csak raffináltkodnak, munkahelyen pl. felhasználnak rá, hogy ők előnyt szerezzenek a te károdra - általában.
6/53 anonim válasza:
Szerintem a cigányok nem akarnak skinekkel barátkozni, kiszűrik hogy ki a divatkopasz és ki az aki simán agyonverné őket.
7/53 anonim válasza:
Soha de soha ne barátkozz cigánnyal!
8/53 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nyugi, én nem is akarok, még a jelenlétük is irritáló számomra. Csak, mint érdekességet gondoltam boncolgatni a témát, hogy, hogy pofára esnek azok az emberek akik annyira védik őket, mert amikor látok egy lelkes jogvédőt vagy a franc tudja egy átlag embert és belegondolok, minek védik őket, ha az osztály társaik lettek volna le se sz@rnák őket jobb esetben, sőt általában ezeket az embereket szokták szénné alázni, mert a romák ilyenek, de mégis sokan védik őket...jellemzően azok akik csak a tévé képernyőjén keresztül látták ezeket az embereket
2010. dec. 4. 13:07
9/53 anonim válasza:
Ne agódj aki nap mint nap vonattal vagy egyébb tömegközlekedéssel jár az ismeri a romákat. A mai világban az emberek többsége mindenhova autóval jár és ha kiszál az autóbol és azon a pár méteren amitt gyalog tesz meg,nem tallálkozik romákkal.Igy nem ismeri és nem utálja őket.(De ők is rájönnének ha napiszinten,gyalog és tömegközlekedéssel járnának)
10/53 anonim válasza:
Aki másokat a bőrszine és nem emberi tulajdonságai alapján itél meg,az ne csodálkozzon ha nem tartják hitelesnek!Manapság divat bizonyos emberek közt azzal menőzni hogy valaki utálja a cigányokat.
El ne felejtsd:amilyen az Adjonisten olyan a Fogadjisten is.
Nem Ők tehetnek arról hogy ide születtek.De aki erre magától nem jön rá annak hiába is magyarázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!