Ilyenek a cigány barátkozási formák/szokások?
19:18as
Hiába véded a tezsvíreid,aki ismeri a cigányokat az tudja milyen primitiv álatok.Nemkell azokat megbántani,belekötnek az emberbe minden indok nélkül.
Nem testvireim,hanem a barátaim.
T.Kérdező !Te olyan buta vagy hogy kár lenne minősitenem.Ha névvel kéne nyilatkoznod akkor behuzott farokkal eloldalognál mert gyáva senki vagy!!Ha eljön a bosszú ideje akkor is csak eltakart arcal mernél még nézni is .
Elárulom Neked Cukipofa hogy az a nagypofáju szájtépés amit csinálsz az a cigányokra inkább jellemző mint egy tisztességes és ép lelkületü magyarra!Tudod kikre hasonlitasz?????Azokra az identitászavaros félvérekre akik magyarnak vallják magukat a magyarok közt és cigánynak a cigányok közt.Sehol nincsenek befogadva és lógnak mint a száraz gally a fán.Sajnálni tudom csak Őket.
Téged nem itéllek el mert Neked nincs véleményed,csak azt szajkózod ami menő a gyáva kis p.cs.k közt -ha sokan vannak!!Jobb lenne levenni magad a napirendről.Aki meg a támogató post-ot irta szerintem az is Te vagy,csak a hatás kedvéért csinálod.Nem veszed észre hogy senki nem kiváncsi a süket cigányozós nyafogásodra?????
"Ha névvel kéne nyilatkoznod akkor behuzott farokkal eloldalognál mert gyáva senki vagy!!"
Milyen bosszú ideje? Itt remélem a magyarok vagyis a mi bosszúnkra gondolsz, szép lenne, ha még a cigók akarnának itt bosszút állni rajtunk. "Ha eljön a bosszú ideje akkor is csak eltakart arcal mernél még nézni is."
Mert Te ezt tudod előre..
"Elárulom Neked Cukipofa hogy az a nagypofáju szájtépés amit csinálsz az a cigányokra inkább jellemző mint egy tisztességes és ép lelkületü magyarra!Tudod kikre hasonlitasz?????Azokra az identitászavaros félvérekre..."
Most nyilatkoztam meg erről komolyabban először, nem vagyok híve a szájkaraténak, mert az a lényeg, hogy a kellő időben odaálljunk és megvédjük az igazunkat! Az, hogy a szájtépés kikre jellemző inkább abban tökéletesen egyetértek veled. Úgyhogy ezt légyszi mondd el a cigány barátaidnak is, biztos örülni fognak, ha a Te szádból hallják: "az a nagypofáju szájtépés amit csinálsz az a cigányokra inkább jellemző mint egy tisztességes és ép lelkületü magyarra!" És mégis általánosságban az ő védelmükre kelsz a saját "fajtád" ellenében, milyen ember az ilyen? A félvér dolgot pedig nem tudom honnan szedted, de biztos Neked van igazad, te viseltetsz irántuk ilyen fene nagy rajongással, de mindenesetre visszautasítom, nem vagyok se félvér se semmilyen szinten cigány, bocs, ha csalódást okoztam.
"Téged nem itéllek el mert Neked nincs véleményed,csak azt szajkózod ami menő a gyáva kis p.cs.k közt -ha sokan vannak!!Jobb lenne levenni magad a napirendről.Aki meg a támogató post-ot irta szerintem az is Te vagy,csak a hatás kedvéért csinálod.Nem veszed észre hogy senki nem kiváncsi a süket cigányozós nyafogásodra?????"
Pedig nyugodtan ítélj csak el, külön örömömre szolgál, ha elítélsz, akkor érezném magam rosszul, ha nem tennéd ugyanis ez esetben valamit rosszul csinálnék. Nem akarom egy platformhoz tartozónak tudni magam a hozzád hasonlókkal! Van véleményem és attól, hogy ugyanaz, mint megannyi magyarnak ebben az országban és mégtöbb embernek Európában, az nem jelenti azt, hogy azt szajkózom ami a menő. Hihetelen vagy, Te azt képzeled, hogy az európaszerte egyre nagyobb cigányellenesség egy felfeléívelő trend, épp olyan, mint az emo vagy a goth vagy a metroszexualitás, mert akkor nagy tévedésben élsz. Ezért keményen megdolgoztak a szeretett romáid. Nem én írtam a "támogató" post-ot. Hidd el, sokan kiváncsiak a "süket cigányozós nyafogásomra". Ez a megjegyzésed, amúgy kicsit ellentmond egy korábbinak: "csak azt szajkózod ami menő a gyáva kis p.cs.k közt -ha sokan vannak!!"
És most meg komolyan azért vagyunk gyávák, mert nem lett még jól megba**va a szája a sok barátodnak? Ha csak ez kell, majd gondoskodunk róla, ne aggódj ... Nem hatott meg a véleményed túlzottan, nem fogok antidepresszánsokon élni csak mert egy elcigányosodó fehér vijjogott vmit. Amúgy sugárzik a roma dialektika belőled, szerintem az lehet, hogy túl sokat lógtok együtt, bár nem abban az értelemben, ahogy az nekem tetsző lenne. Remélem nem sértelek meg!!Üdv
"Ha névvel kéne nyilatkoznod akkor behuzott farokkal eloldalognál mert gyáva senki vagy!!"
Te biztosan ezt tennéd, ha nem, bizonyítsd be küldd el a kuruc.info szerkesztőségébe a kis véleményedet, hasonló stílusban, mint ahogy most sikerült, névvel+lakcímmel telszámmal vagy még egy opció: keress ne többet csak három skinhead-et vhol és add elő nekik ezt a szöveget, ha és amennyiben ezt sikerült abszolválnod akkor dumálj nekem gyávaságról Te oroszlánszívű. A kedvenceid járnak kondába tömörülve és hangosak, de egyedül már levegőt sem mernek venni, mint ahogy valszeg Te sem állnál ki sem magadért, sem értük. Ennyit a nagy szátokról...meg a puh@p.öcs szubkultúrátokról(fehércigány+cigányok)csak azt ne hidd, hogy sokáig ennyiben marad!
Nemtudom kedves cigányok,hogy mitt szolnátok hozzá ha a Magyarok is ugyanezt művelnék veletek,hogy kötözködnének,megaláznának,megvernének benneteket lépten nyomon.
De eljön majd az ideje ne féljetek,hogy a Magyaroknak nemlesz más lehetőségük mint,hogy összefogni elenetek.
Ti csak 1millióan vagytok mi meg majd 10millió-an :)
ma 15:43--Azzal hogy kétkilóméteres kommentet irtál saját kérdésedhez csak a kérdésed provokációs célját erősitetted meg.Nem látom értelmét hogy bármit megcáfoljak hiszen minden szavadból fröcsög az ész!!A helyedben jobban beosztanám mert ha szétosztogatod akkor mi marad Neked??
Ismertem valakit aki ugyanigy elmondta mindennek a romákat és láss csodát!Roma lány lett a fiának a felesége!!Nehogy Te is beleszeress egy gyönyörű cigánylányba és sutba dobhatod az összes észérvedet!Volt roma csajom,hidd el semmi különös,csak sem a magyarok sem a romák nem néztek jó szemmel.Semmi célzás,semmi előitélet,de a szemükben látszott a nemtetszésük!!Szakitás lett a vége,de még most is jó barátok vagyunk Vele és a családjával.
Sajnálhatod hogy nem a mi környékünkön laksz,mivel itt nincs az a nagy ellentét a két fajta közt.Itt hálistennek nem lopnak és buliban is együtt vannak a fiataljaink és soha nem hallani hogy egymást a fajtája vagy bőrszine miatt bántanák.
Nem tagadom mert vak nem vagyok, hogy vannak olyan területei az országnak ahol a napalm lenne a megoldás.De aki csak azokat látja az nem tudja elképzelni hogy másként is lehetne.Majd szép lassan Te is lecsillapodsz és fontosabb lessz a családod és saját békességed mint a roma-magyar ellentét!Ehhez kivánok sok szerencsét!Részemről nem látom értelmét egymást tovább szapulni,mert értelme egy szál se!
Méghogy egy romának nehezebb kitörni....
Kezdjük el gyerekkortól:
-óvodában ingyen ebéd, illetve sokszor az óvoda nyert pályázati pénzeit is a "hátrányos helyzetűekre" kell költeni, ez kikötés (ismerős óvónőtől tudom)
-iskolában: ingyen tízórai, ingyen ebéd, ingyen uzsonna, ingyen tankönyvek, aki jól tanul, annak ösztöndíj
-aki egyetemre akar jelentkezni, annak a jelentkezése teljesen ingyenes, illetve az esetleges tandíj fizetése alól is mentesül.
Akkor miről beszélünk????
Nem beszélve arról a rengeteg pénzről, amit a szülők kapnak a sok gyerek után. Más ember dolgozik becsülettel, ezek a "hátrányos helyzetűek" meg 3-szor többet keresnek azzal, hogy otthon ülnek.
Persze vannak rendes, dolgozó cigányok, ezt is ki kell hangsúlyozni.
Én magyar vagyok, de van 1-2 roma barátom. Szerintem ez alapból jön, hogy roma romával barátkozik. Szerintem mindenki igyekszik a hozzá hasonlóakkal barátkozni, de ez attól függ, ki hol él.
Nyilván egy olyan roma, aki egy cigánytelepen nő fel, egyértelmű hogy cigányok a barátai, de aki már magyarok között, annál nem feltétlen.
18:59!
Látod, tudsz relative normálisabb hangnemben is írni. Ettől függetlenül az időleges megoldást én az önkéntes társadalmi szegregációban látom, addig amíg nem teszünk pontot az ügy végére. Alig 20 évesen ismerve Budapest(itt lakom) trágya kerületeit, továbbá szabolcsi származásúként tudom mi a helyzet keleten, ismertek előttem a borsodi körülmények is, de nem tudok ezekkel újat mondani, csak amiket hallasz Te is, talán. Épp amikor pont "lecsillapodnék" mindig hallok/tapasztalok vmi sz@arságot, így mostmár úgy vagyok vele, hogy minek...Nem égek a vágytól, hogy roma származású emberekkel kössek ismeretséget, sőt kifejezetten kerülöm a társaságukat, amennyire csak lehet, szal az esély arra, hogy a szerinted gyönyörű roma lányok közül eggyel összejövök gyakorlatilag nulla. Nem bírom a mediterrán típusú lányokat. Mind1, a lényeg nem nyugszom le, direkt nem is akarom lekötni magam, az éjszakába is csak sokadmagammal járok, hátha kifogunk vmi rajoskodó bandát és belénk kötnek, de mostmár mi sem behúzott kézifékkel közeledünk, elmúltak a passzív idők, ha kell a balhé megkapják..
A legjobbakat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!