Miért nekünk van a leggyengébb nyelvérzékünk?
„lehet kimutatásokat linkelni oda vissza.”
Akkor miért nem linkelsz?
„Gyere kisfiú kapsz 1 dollárt ha gögyögysz valamit kamerába”
Vajon hány olyan kisfiú volt, aki NEM került adásba, mert NEM tudott angolul?
„Mindenhol afrikában jól beszélnek a kicsik is.”
Nem. Néhány országban jól beszélnek. A Travel Channel pont ilyen helyre ment.
„Na lányom a totalcar hazudik mindent nem a travel channel.”
Elolvastad?Szerinted elmennek Bamakóba CSAK AZÉRT, hogy azt hazudhassák, hogy senki nem beszél angolul? Te hülye vagy?Egyébként férfi vagyok és valószínűéleg idősebb nálad, úgyhogy kisfiam, ülj le és olvasgass tovább.
„Menj el afrikába oszt majd megtudod.”
Én legalább le bírom írni Afrika nevét helyesen. És tisztában vagyok vele, hogy a területe sokszorosa Európáénak, így egy icipici szeglete igazából nem mond semmit a kontinens egészéről. Én például láttam a TV-ben, hogy Afrikában oroszlánok élnek, de ettől nem hiszem azt, hogy Afrika egész területén élnek oroszlánok. Képzeld, van, ahol nem élnek, sőt az a jellemzőbb. Sőt, piramisok sincsenek az egész kontinensen.
„fel kell menni chatre”
Szerinted a szavanna közepén lakó gazellavadász törzsnek van internete? Hülye vagy? Nyilván akinek VAN INTERNETE, az a művelt, angolul tudó réteghez tartozik, mivel Afrikában csak a népesség 10%-a jut internethez. Ezekkel tudsz találkozni chat-en. Te rohadtul nem a 10 éves kongói sátorlakóval beszélgetsz, hanem a 25 éves dél-afrikai diplomásokkal.
„Menekült négerekkel is beszéltem.”
És? Mi van akkor? Megkérdezted, hogy olyan országból jönnek-e, ahol az angol a hivatalos nyelv? Mert ha igen, akkor nem nagy csoda, hogy beszélik. Nem azt mondtam, hogy Afrikában senki nem beszél angolul, hanem azt, hogy a volt francia gyarmatok füves pusztáin, sátorban lakó 10 éves gyerek nem tartozik ide. Mert te pont ezt próbálod elhitetni.
„Egyébként felesleges veled vitatkozni, mert semmiről nem lehet meggyőzni mert lökött vagy,”
Engem érvekkel lehet meggyőzni. Ilyet tőled még nem láttunk. Felmérés, kimutatás egész Afrikára nézve? Mert az egy darab Travel Channel műsort hadd röhögjem már körbe. Többen is megerősítették, hogy hülyeségeket beszélsz, amiket otthon a fotelben sikerült kitalálnod. És akkor még én vagyok a lökött… Te meg egyenesen idióta vagy, kisfiam.
„Amúgy azt igérted arról az eltérítős hozzászólásról, hogy elmented és elküldöd egy tv-nek aztán majd utánanéznek, azzal mi a helyzet”
Ezt nem értem, valószínűleg összekeversz valakivel.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:22
Ott a pont.:))
Nem értem, minek kell ugyanazokkal a marhaságokkal teleírni több nickkel szétoffolva a kérdést, ahelyett hogy megpróbálna az ember legalább elgondolkodni rajta, inkább ilyenekkel kerűljél.
Sajnos mi magyarok egyáltalán nem tudunk beszélni angolul sehogysem, sőt a folyékony beszédet meg sem értjük, de még az angol tanárom sem. Afrikában pedig ! iszonyat jól beszélik ezt a nyelvet sőt a világ minden országában szinte. Európában biztosan, még nem találkoztam pl olyan holland kisgyerekkel aki egy magyar angol nyelvtanárnőnél ne tudna jobban beszélni angolúl, de még sorolhatnám. Ahelyett hogy idelinkelek olyanokat ami ellentmond a Te érveddel, inkább gondolkodni kéne rajta. Nagyon beképzeltek vagytok.
"köztudomású nem itt, hogy R ban magas fokon beszélik az angolt és elég közel áll egymáshoz ha nem tudnád a két nyelv."
Tisztelt kérdező! Ezt te miből állapítottad meg? Nem vagyok nyelvész, de úgy rémlik, hogy a román nyelv az újlatin nyelv, az angol pedig germán. A hasonlóság a kettő között a latin eredetű szavakban lehet. De akkor ennyi erővel a magyar is hasonló az angolhoz, mert itt is egy csomó szót a latinból vettünk. Például a kommunikáció szavunkat, ami megegyezik az angol communication-nel, csak máshogy ejtik, de az "eredete" ugyanaz.
Igen nyelvészeknél köztudomású, a R nyalv nagyonhasonló az angoléhoz és nagyon kiválóan beszélnek angolúl, sőt ! Jobban mint az angolok, kérlek nekem van R nyelvkazettán és olyan csodálatos kiejtést sehol nem hallani nanapság, tiszta élvezet hallgatni ! Ajánlomnektek is forum teleoffolása helyett:D.
azt hogy mostvan régi több nicked, nem kell mindennek frissnek lennie elég értelmetlenűl gondolkozól látszik is a fogalmazásodon. most így " a direkt rosszul írott hibáktól" így van, direkt nem akarok és nem is kell jól írni, hiszen a megértés a lényeg ami neked nem megy:D.
Nem linkelek ide semmit, ha érdekel nézz utána, addig sem ide lököd a hülyeségeidet és talán tapad rád valami értelem is, bízzunk benne:D.
Gondolkozni kellene emberek ! Nem kiállni csak azért mert úgy jobban tetszik meg védeni a marhaságot.
A magyarok köztudomásúan rosszúl beszélnek nyelveket az angolt főleg, már olyan szinten hogy jóval a legalja alatt. Európában utolsók vagyunk. Nem az érdekel, hogy hány embernek van nyelvvizsgája, több mint romániában mert meg tudják venni, mert kell a diplomához, hanem valójában mit tudnak gyerekek ! Hát a kis 10 éves román kislány kisfiú folyékonyan beszél angolúl, a nyelvtanár az iskolában aki egyetemet végzett meg sem érti hacsak nem lassít le beszédben gyerekek gondolkozzatok. És ne foglaljatokolyanban állást amiről azt sem tudjátok eszik vagy isszák:D. Nem kell teleoffolni értelmes válaszokat akarok, aki meg ideokádik menjen vissza dedóba és ott tanuljon meg viselkedni + gondolkozni.
Tényleg troll a kislány, (Bernadette de Pais a neve) a válaszainál látszik, jelenleg 32%-on áll, amihez azért aktívan kell állatkodni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__feng-shui__1551910-h..
Itt az első válasz az övé.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..
Ez a kérdése még.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Az a baj hogy az ilyen vitákat mindig a trollok nyerik, ha az övék az utolsó szó akkor azért, ha meg nem, akkor azért.
"Minden országban legalább az angolt beszéli szinte mindenki"
Nem. A németek is legfeljebb csak makognak angolul, a franciák vagy dacból nem beszélnek angolul, vagy nem is tudnak, az olaszok és spanyolok pedig minden jó szándék ellenére is reménytelenül rosszul beszélnek.
A dánok, norvégok, hollandok meggyőzően tudják utánozni az angol konyhanyelvet, mert sok angol filmet néznek eredetiben és eleve a nyelvük kiejtése közel áll az angol kiejtéshez. Ez azonban nem jelenti, hogy egy bonyolultabb angol mondatot össze tudnak rakni. Ez sehol se jön magától.
"Kis néger gyerek alig 10 éves és még az afrikai országban is folyékonyan keni vágja a nyelvet"
Ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!