Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Magyarokról mondták, Mit...

Magyarokról mondták, Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

ENRICO FERMI olasz atomfizikus (1901-1954)

Amikor Fermit megkérdezték, hogy hisz-e az űrlakókban, azt válaszolta: Már itt vannak magyaroknak nevezik őket!

ISAAC ASIMOV (1920-1992) orosz születésű amerikai biokémia professzor, iró (Science Fiction), történész, humorista:

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok.

2010. nov. 30. 21:38
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Azt, hogy itt, azt nem erre a sitera értettem, hanem a sötét, bunkó emberekre, akiknek már minden, hagyományőrzéssel kapcsolatos dologgal foglalkozóra rásütik, hogy náci.
2010. dec. 2. 00:01
 42/59 anonim ***** válasza:
18%

Én szégyellem, hogy magyar vagyok.

Nem szeretem ezt az országot.

Tudom, hogy más országban is vannak gondok, de valahogy nekem úgy tűnik, hogy máshol, mintha normálisabb lenne az élet, az ország és több lenne a normális ember. Meg átlagban nem olyan savanyúak, mint itt.

Lehet lepontozni...

2010. dec. 2. 21:14
 43/59 anonim ***** válasza:
26%

21:14

"Meg átlagban nem olyan savanyúak, mint itt."

Tudod, kik savanyúak Magyarországon? Az olyanok, mint te.

Milyen jó dolog ez az EU! Könnyű kivándorolni, könnyen megszabadulunk a hozzád hasonló savanyújóskáktól :)))

Irány London-Luton!

2010. dec. 2. 21:25
 44/59 anonim ***** válasza:
37%

Én nem vagyok savanyú csak nem tetszik az ország.

Gyárban dolgozom és elég sok ott a folyton nyavalygó ember. Tudom, fiatal vagyok, de úgy érzem, hogy nem fognak igazán érettnek, felnőttnek tekinteni, amíg olyan kis vidámka vagyok.

Ezek mindenen háborognak, meg panaszkodnak, hogy most ez a gond, meg az a gond. Nekem nincsen családom, meg saját háztartásom, de nekem is van bőven gondom (nem vásárlás meg ilyesmi, igazi gondok) mégsem nyafogok egyfolytában, hanem néha próbálok olyasmivel foglalkozni, amitől jól érzem magam.

Szóval a lényeg, hogy a magyarok átlagban nagyon negatívak. (Van is rá okuk, de az csak egy dolog)

2010. dec. 2. 21:32
 45/59 anonim ***** válasza:
0%
Hát először az utolsónak üzenem. Gyárba dolgozol. hát ok te tudod. én csak diákként voltam gyárba soha vissza nem megyek. iskolázatlan tudatlan emberek gyülekező helye. a gyári munkás a legalacsonyabb rendű. én büszke vagyok arra hogy magyar lehetek. nem vagyok istenhívő. sőt nagyon sok ellenvéleményem van a vallásokról. mi nekünk magyaroknak lehet a legtöbb okunk gyűlölni az istent és az egyházat. más valami sokan nem vagyok tisztában az isten fogalmával. a magyarok istene nem az a keresztény isten akit ostoba módon ajnároztok. szidjátok a zsidókat holott ugyan azt az istent imádjátok mint ők csak más a szertartás. ez tény történelmi tény. a magyarok pogány nép egy isten hívő elvileg nekünk magyaroknak külön istenünk van. akiben ti hisztek annak neve Jahve. minek örökké magunkra hagytak a nyugati hatalmak. védtük a katolicizmus jutalmul semmit nem kaptunk csak egy Trianont. a pápa a nyugati népek térden állva kéne hálálkodjanak mi nekünk. nekünk magyaroknak keleti népekkel kéne összefogni. Szerbia jár hasonló cipőben mint mi.
2010. dec. 8. 11:31
 46/59 anonim ***** válasza:
Nem kell hívő katolikusnak lenni ahhoz, hogy igazi magyar légy, de könyörgöm tiszteld már meg az anyanyelvedet annyival, hogy nem kínzod meg a szörnyű "helyes" írásoddal. (Ha már annyival értelmesebbnek tartod magad a gyármunkásoknál, akik talán nem 130 IQ-val, de a tiednél sokkal nagyobb szívvel rendelkeznek). Felhívom a figyelmed a vessző és a nagy betű használatára is, ha már a nyelvtankönyvnél jársz, mert elég nehezen olvasható, amit írtál, ha nem tagolod...
2010. dec. 8. 13:16
 47/59 anonim ***** válasza:
53%
Ezer bocsánat a helyesírásom mindig is kritikán aluli volt ezt tudom. a gépen meg egy borzalmas hibajavító van. ahogy át olvastam(miután elküldtem) hát nem csodálkozok, hogy nehezen érthető. de itt most nem a helyesírás a kérdés. ne keverd ebbe bele. bele se merek gondolni hogy te is hányszor írtál már rosszul valamit sőt akár egy egész szöveget. a agyári munka meg én láttam őket. volt olyan aki szünetben megállás nélkül böfögött a többi meg biztatta sőt versenyeztek kitud hangosabban. ahogy ettek egyszerűen undorító. a legalja kategória szintjét sem érik el.egy dolgot tudnak szidni a kormányt hogy mindent elvesznek tőlük de egy valamire minden gyári melósnak van pénze CIGIRE. keresnek 423 ft-ét de cigire mindig futja.
2010. dec. 8. 14:47
 48/59 anonim ***** válasza:
35%

A helyesírás is eléggé fontos kéne, hogy legyen. Lehet, hogy egyszer kétszer én is elírtam valamit, de az 100%, hogy minimum azóta nem rontottam el teljes szöveget, amióta elballagtam általános iskolából. Azt például képtelen vagyok megérteni, hogy a -ba/-be és -baN/-beN között miért nem bír különbséget tenni a magyarok 70%-a? :S

Amúgy a cigis probléma nekem is szemet szúrt már! Iszonyatosan bosszantó, és az olyan embert, aki nem tud magának ennivalót venni, de cigit azt bezzeg igen, azt nem is sajnálom, haljon csak éhen, vagy egyen cigit. Csak az a baj, hogy sokszor a gyereken csattan az ostor :S De láttam én már diplomást is, akinek fontosabb volt a cgi, mint az étel.

A böfögő versenyről: szerinted egyetemi bulikon mivel szórakoznak a fiúk? Bizony, és nem csak azok az egyetemisták, akik rossz tanulók, és csak melegedni járnak be, hanem az olyanok is, akik amúgy a jövő legnevesebb építészei, történészei, stb. lesznek. Csakhogy ők ugye le fognak szokni erről egy idő után. Azok a gyári melósok is gyanítom, hogy még fiatalok, akiket te láttál böfögni.

2010. dec. 8. 15:07
 49/59 anonim ***** válasza:
53%

Hát egy egyetemsita az más. fiatal dolgozni maximum diákként szokott ha cigizik is akkor is megteheti mivel se számla se család senkit nem kell eltartania. meg hát ők akkor élvezik az utolsó gondatlan iskolás éveket. én is jártam felsőoktatásba és meg mondom hogy maximum bulikon szoktak ilyen dolgokat csinálni ha normális kulturált beszélgetés van eszükbe se jut és igen előbb utóbb leszoknak. na de mindegy végül is ez.

akiket láttam a gyárba hát volt fiatal is igen de volt olyan is aki a biztatók között aki több gyermekes és azzal hencegett hogy miután kijárta a 8 osztályt bulit rendeztek a tanárok.

2010. dec. 8. 16:22
 50/59 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen igaza van az utolsó hozzászólónak. Az értelmiségieknek valahogy mindig ilyen romantikus víziói vannak a munkásokról. Egyszer töltenének el közöttük egy hetet mondjuk kukoricakapálással, azt hiszem nem vágynának közéjük az állítólagos nagy szívük miatt sem...

Azért ez is mekkora általánosítás, hogy a munkásoknak nagy szíve van... Lehet, hogy van, akinek igen. Viszont több van a böfögő versenyből, a valóságshow-k szereplőiből, Győzikéből, a tömény butasából, meg általában a tudatlanságból és a naivitásból. Azért ha nem baj, én nem vágyom közéjük.

2010. dec. 8. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!