Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Magyarokról mondták, Mit...

Magyarokról mondták, Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

ENRICO FERMI olasz atomfizikus (1901-1954)

Amikor Fermit megkérdezték, hogy hisz-e az űrlakókban, azt válaszolta: Már itt vannak magyaroknak nevezik őket!

ISAAC ASIMOV (1920-1992) orosz születésű amerikai biokémia professzor, iró (Science Fiction), történész, humorista:

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok.

2010. nov. 30. 21:38
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó :) Engem már az is büszkeséggel tölt el, hogy híres külföldiek tudnak (tudtak) a létezésünkről.
2010. nov. 30. 21:44
 2/59 anonim ***** válasza:
83%

A Habsburg-uralom, azután a kommunizmus sikeresen kiirtotta a magyar emberből az önbecsülést. Ami magyar, az szar - ez a mai felfogás a legtöbb magyar fejében.

Ez szomorú, mert sztem a mi kultúránk az egyik legszebb, legértékesebb és leggazdagabb a világon. Talán nem véletlen, hogy épp a mi önbecsülésünket tiporták el... :-(

2010. nov. 30. 21:49
 3/59 A kérdező kommentje:

Sajnos igaz, második :S

CHARLES MAURICE TALLEYRAND-PÉRIGORD gróf (1754-1838) francia államférfi, diplomata mondta Napoleonnak:

Felség! Régi szokásuk a magyaroknak, hogy felnéznek nagyjaikra és büszkék múltjukra. Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük amit akarsz."

Pedig büszkének kellene lennünk magunkra.

Én úgy is vettem észre, hogy aki büszke hazájára azt egyből lenézik...

2010. nov. 30. 21:53
 4/59 anonim ***** válasza:
84%

Amerikában hallottam:

-Miről ismerni meg a magyarokat?

-A forgóajtón mögötted jönnek be és előtted mennek ki.

Én nagyon büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok és amíg tudom ápolom a kultúránkat, ami Európa kincse.

2010. nov. 30. 22:02
 5/59 anonim ***** válasza:
20%
A legnagyobb lúzerek azok, akik arra büszkék a legjobban, hogy melyik országba születtek. Akik az életükben nem voltak képesek semmi említésre méltót elérni, azok büszkék olyasmire, amiről nem is tehetnek.
2010. nov. 30. 22:04
 6/59 anonim ***** válasza:
82%

De azért azt se feledjük el, hogy a hazaszeretet és az önbecsülés nem keverendő össze a sovinizmussal és saját magunk alaptalan túlbecsülésével.

Szép dolog az, ha büszkék vagyunk magunkra, de azzal, ha alaptalanul túlbecsüljük magunkat, legalább annyit ártunk, mintha alaptalanul lebecsüljük.

2010. nov. 30. 22:05
 7/59 anonim ***** válasza:
Az amerikomagyarokról!
2010. nov. 30. 22:43
 8/59 anonim ***** válasza:
25%
Mert a magyarok alapvetően bunkók és furák. Lehet, hogy elvileg magasabb az alapműveltségi szintünk, mint az amerikaiaknak, de hihetetlen, hogy mennyi primitív, bunkó ember van ebben az országban (lásd: GYK). Mindenki savanyú képet vág az utcákon, ha bemész egy boltba, még neked kell nyaliznod az eladóknak, hogy ugyan szolgáljanak már ki, ha elájulsz az utcán, szó nélkül elmennek melletted. De a hülyeségre van kereslet. Robert Pattinson is megmondta, hogy szép ez a Budapest, csak a magyarok furák.
2010. nov. 30. 22:45
 9/59 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó 60%osnak üzenem hogy ha fura embereket akarsz látni,akkor javaslom Angliát,mert ott tényleg mindenki weirdo :)

A magyarok(az igazi magyarokra gondolok,akiknek a hagyomány,a címer,az Isten,a föld,a vidék,a család jelent valamit)ők nagyon közvetlen,kedves emberek,de ezek a másik "magyarok" mindent megtesznek hogy kiírtsák őket,hogy belülről bomlasszák Magyarországot.Ők magyarnak mondják magukat,de a szívükben egyáltalán nem azok.

Ők a viszályszítók.

2010. nov. 30. 22:51
 10/59 A kérdező kommentje:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:51

Teljesen igazad van!

Tényleg nagyon sok bunkó ember van , de szerencsére találkoztam nagyon kedves emberekkel is.

2010. nov. 30. 22:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!