Miért van manapság ilyen sok nagyképű ember?
A legfontosabb,hogy amikor szükség van rá,ott és akkor,az adott pillanatban,nyisd ki a szádat!Ha bántanak,piszkálnak,igazságtalanok,flegmák Veled,akkor nyisd ki a szádat!Tudod,nem baj,ha néha ez extrém méreteket ölt,Neked kell kijelölnöd a határokat,hogy a másik ember meddig mehet el.Ugyanis rengeteg olyan ember van manapság,aki tiszteletlenségből,és bunkóságból szívesen feszegeti a határokat,próbálgatja,kinél meddig mehet el.
Ha egyszer véletlenül anyázni,vagy felemelt hangon beszélni kezdesz,akkor vérig fog sértődni,de legközelebb garantáltan másképpen fog Hozzád állni.Természetesen kifelé ugyanúgy mutatni fogja,hogy lenéz és megvet(főleg mert vissza mertél neki szólni),de valójában már tartani fog a másik énedtől is.
Minderre persze csak akkor van szükséged,ha tényleg bántanak,vagy ha az érdekeidért kell kiállnod.Olyankor nem lehetsz tutyimutyi.Egyébként pedig maradhatsz az a csendes,kedves lány,aki vagy.csak kérlek,ne hagyd magad!Inkább szólj be,és utáljanak érte 5-en,mint hogy meghunyászkodj!Máskülönben örökké egy sikertelen,elnyomott emberke leszel.Ezt csaka zért írom,mert én is pont olyan vagyok,mint Te.Régebben fát lehetett hasogatni a hátamon,olyan szinten nem szóltam vissza.Mikor egyszer elkezdtem ezt a magamért kiállós dolgok,akkor meg olyan dolgok kijöttek a számon,hogy még magam is belepirulok,de aki kiprovokálja,az így járt!Tanuld meg,kivel hogyan kell bánni!A kedves,szelíd emberekkel is maguk módján,meg a tapló emberekkel is,akik 90%-ban uralják a földet,mert ők ilyenek.Ők nem változnak,Neked kell megerősödnöd.
Amúgy,amíg hagyod magad,addig ne is csodálkozz a nagyképű megjegyzéseken.Egy-egy csípős mondat garantáltan bontana az arcukból.
Nekem egyébként az égvilágon semmi bajom nem lenne azzal,aki nem hasonló beállítottságú,és nagyszájú,társasági ember,ha ehhez számos esetben nem társulna beképzeltség is! Sajnos sok esetben a szókimondó emberek még felettébb nagyképűek,bunkók is,persze ez sem mindig igaz,mondom,sok esetben.
Ugyanilyen alapon egy csendes,visszahúzódó ember is lehet mondjuk sunyi,szóval nem akartam ajnározni az ilyen embereket sem.
Én jól megférnék mindegyik típusúval,de a ,,ki,ha én nem " mentalitást nem bírom elviselni,nem tehetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!