Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van manapság ilyen sok...

Miért van manapság ilyen sok nagyképű ember?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sok helyen tapasztalom, és nagyon zavaró, sokak ok nélkül, vagy nagyobb feneket kerítenek, mint kéne :(
2010. máj. 27. 16:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsót kiegészitve..,én még azt is észrevettem,ha valaki csendes,keveset beszél és visszahúzodó..,azt hiszik,hogy h.ülye!Pedig nem,csak nem szeret a társaság középpontja lenni,és csak akkor szólal meg ha nagyon muszáj és érdemben hozzá tu szólni!Ez személyes tapasztalat,mert én is a csendesebb fajtába tartozom.
2010. máj. 27. 19:07
 12/32 anonim ***** válasza:

A legfontosabb,hogy amikor szükség van rá,ott és akkor,az adott pillanatban,nyisd ki a szádat!Ha bántanak,piszkálnak,igazságtalanok,flegmák Veled,akkor nyisd ki a szádat!Tudod,nem baj,ha néha ez extrém méreteket ölt,Neked kell kijelölnöd a határokat,hogy a másik ember meddig mehet el.Ugyanis rengeteg olyan ember van manapság,aki tiszteletlenségből,és bunkóságból szívesen feszegeti a határokat,próbálgatja,kinél meddig mehet el.

Ha egyszer véletlenül anyázni,vagy felemelt hangon beszélni kezdesz,akkor vérig fog sértődni,de legközelebb garantáltan másképpen fog Hozzád állni.Természetesen kifelé ugyanúgy mutatni fogja,hogy lenéz és megvet(főleg mert vissza mertél neki szólni),de valójában már tartani fog a másik énedtől is.

Minderre persze csak akkor van szükséged,ha tényleg bántanak,vagy ha az érdekeidért kell kiállnod.Olyankor nem lehetsz tutyimutyi.Egyébként pedig maradhatsz az a csendes,kedves lány,aki vagy.csak kérlek,ne hagyd magad!Inkább szólj be,és utáljanak érte 5-en,mint hogy meghunyászkodj!Máskülönben örökké egy sikertelen,elnyomott emberke leszel.Ezt csaka zért írom,mert én is pont olyan vagyok,mint Te.Régebben fát lehetett hasogatni a hátamon,olyan szinten nem szóltam vissza.Mikor egyszer elkezdtem ezt a magamért kiállós dolgok,akkor meg olyan dolgok kijöttek a számon,hogy még magam is belepirulok,de aki kiprovokálja,az így járt!Tanuld meg,kivel hogyan kell bánni!A kedves,szelíd emberekkel is maguk módján,meg a tapló emberekkel is,akik 90%-ban uralják a földet,mert ők ilyenek.Ők nem változnak,Neked kell megerősödnöd.

Amúgy,amíg hagyod magad,addig ne is csodálkozz a nagyképű megjegyzéseken.Egy-egy csípős mondat garantáltan bontana az arcukból.

2010. máj. 27. 19:07
 13/32 anonim ***** válasza:
A lenézés részével meg annyit tudsz tenni,hogy felhívod rá a kedves delikvens figyelmét,hogy kioktatás nélkül is tudod,mi a pálya,és nincs rá szükség.Engem is sokszor lenéztek,meg idiótának néztek,csak mert nincs nagy pofám.Ilyenkor kell elővenni a gyenge pontjaikat,és felhívni rá a figyelmet.Mikor úgy érzi,igazad van,akkor majd csak hápog,meg néz maga elé,de nem tud rá mit mondani.
2010. máj. 27. 19:12
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy bántanak, mert általában én vagyok a "jégkirálynő" :S hisz a közeli barátaimon kívül egész egyszerűen nem tudok mit kezdeni egy olyan helyzettel, mikor valaki órákig fényezi saját magát. Magamat nem akarom visszafényezni, mert annyira nincs is mit, amit meg lenne, az is akkor érdem, ha más is észre veszi. De nem tudom ajnározni az ilyen embereket, mert miért essek hasra bárki előtt, másképp lehet ezt kiérdemelni.De ha nem ájuldozom 1-2 ilyen megjegyzésüktől, akkor folytatják :S
2010. máj. 27. 19:44
 15/32 anonim ***** válasza:
Én a heyledben megkérdezném tőlük,hogy erre most vajon ki kíváncsi?Ennyi.
2010. máj. 27. 19:49
 16/32 A kérdező kommentje:
Jó, magamban gondolom, de nem mondhatom bunkón az ismerőseim szemébe :S
2010. máj. 27. 19:54
 17/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mondhatnád,talán elgondolkodna.Esetleg tehetnél célzásokat,hogy azért neki sem makulátlan a külseje/belsője,bármennyire is ezt hiszi.
2010. máj. 27. 20:06
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Tök jófejek vagytok-kár hogy élőben nem gyakran találkozom ilyen emberekkel...:S
2010. máj. 27. 21:29
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi csendes-visszahúzodó emberek már csak ilyenek vagyunk..:)
2010. máj. 27. 21:52
 20/32 anonim ***** válasza:

Nekem egyébként az égvilágon semmi bajom nem lenne azzal,aki nem hasonló beállítottságú,és nagyszájú,társasági ember,ha ehhez számos esetben nem társulna beképzeltség is! Sajnos sok esetben a szókimondó emberek még felettébb nagyképűek,bunkók is,persze ez sem mindig igaz,mondom,sok esetben.

Ugyanilyen alapon egy csendes,visszahúzódó ember is lehet mondjuk sunyi,szóval nem akartam ajnározni az ilyen embereket sem.

Én jól megférnék mindegyik típusúval,de a ,,ki,ha én nem " mentalitást nem bírom elviselni,nem tehetek róla.

2010. máj. 27. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!