Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van manapság ilyen sok...

Miért van manapság ilyen sok nagyképű ember?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sok helyen tapasztalom, és nagyon zavaró, sokak ok nélkül, vagy nagyobb feneket kerítenek, mint kéne :(
2010. máj. 27. 16:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%
Mert kifelé erőt kell sugározni. Aki csendes és visszahúzódó, azt a többiek eltapossák.
2010. máj. 27. 16:24
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hibásan ítélik meg magukat ami néha egészen morbid nagyképűséget eredményezhet.
2010. máj. 27. 16:25
 3/32 A kérdező kommentje:
De tényleg van, hogy nevetségesen sokszor elismételgetik ugyanazt, észre sem veszik magukat. Szerintem ez nevetséges, én nem tudok ilyen lenni, akkor le fognak nézni?
2010. máj. 27. 16:27
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező! Uh, nekem ma volt egy tesztelős napom. Valóban igaz az, hogy ha agresszívan, magabiztosan lépsz fel akkor sokan meghunyászkodnak.

Sztori. Én alapvetően csendes vagyok. Olyan egér a sarokban típus.

Ma szépen kiöltöztem, smink, haj tökéletesen elkészítve. Erőteljesen mentem az utcán, szúrós szemmel néztem a nőkre. Uh, a reakciók! A boltban magabiztosan kértem az élelmiszert. Vicces volt látni, hogy az emberek mennyire tudnak félni egy nőtől.

Dekoratívnak írom le magam, s még ha tuningolok magamon akkor eléggé mutatós tudok lenni, amit utálok mert rosszul szoktam jellemezni.

Ma egy álarcot vettem fel, s nagyon fárasztó volt hordani. Nehéz így viselkedni, eléggé leszívja az ember energiáját.

2010. máj. 27. 16:38
 5/32 anonim ***** válasza:
jav. szoktak jellemezni. elnézést a hibáért!
2010. máj. 27. 16:40
 6/32 A kérdező kommentje:
De pl. ez is, ha egy nő mutatós, akkor miért nézik le mások, ha csak nem reklámozza is magáról, hisz mindenki láthatja. De gondolok itt akár a tanulmányokra, munkahelyre, stb. Még egyetemista vagyok, de akár egy szakon belül is nagyon megy a lenézés :(
2010. máj. 27. 16:43
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

De miért általánositasz?

Egyébként meg,ahogy itt egy válaszadó irta,ha a mai világban szerény vagy és visszahúzodó eltaposnak...,sajnos ilyen világot élünk:(

Lehet,hogy sokan belül nem is nagyképűek,csak kifele mutatnak egy ilyen arcot magukról,hogy palástolják kishitűségüket,félelmeiket.

2010. máj. 27. 16:48
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
", ha egy nő mutatós, akkor miért nézik le mások" Jah..,és mert irigyek a magyar emberek!Szintén egy jó magyar tulajdonság...
2010. máj. 27. 16:49
 9/32 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna általánosítani, azért írtam, hogy sokan. Én kissé visszahúzódó vagyok, de a környezetem lassan eléri, hogy semmire ne becsüljem magam, hiába látom esetleg, hogy ugyanaz lesz a végzettségünk, vagy akármi. Lehet megint én vagyok túl érzékeny :(
2010. máj. 27. 17:05
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is idegesít.Sokszor úgy vagyok vele,hogy nincs is kedvem emberek közé menni emiatt.Sajnos egyre több területen azt látom,hogy az ilyen emberek dominálnak a másiknak-pl: a legtöbb férfi azt hangoztatja,hogy neki rendes,kedves,szép lány kell-de a nagy részük valójában az olyan nőre bukik,aki egy r*banc-mert ha 19éves korodig nem feküdtél le senkivel-azért,mert szerelemből akartad megtenni,akkor máris "furcsa" vagy,meg "biztos CSAK azért nem,mert egy visszahúzódós kis izé voltál"-igen,személyes tapasztalat-a csendes,normális emberek furcsák a mai világban,legtöbbször lenézést kapnak-de persze az tök normális ha egy magát állandóan dícsérő r*banc 15évesen már 3fiún túl van,mert ő egy erős egyéniség a kihangsúlyozott magabiztosságával,azaz kell az erősebb nemnek.De azért van néhány rendes ember is,őket kell megtalálni.Én is csendes vagyok(mint már írtam),de eldöntöttem,hogy nem csinálom ezt így tovább,kifelé határozottságot és erőt fogok mutatni,de nagyképűség nélkül.Ha csendes valaki,azt semmibe se nézik,akárhogy néz ki,akármilyen okos-egy határozott fellépés kell az emberekkel szemben,mert különben eltaposnak.
2010. máj. 27. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!