Miért van manapság ilyen sok nagyképű ember?
Szia Kérdező! Uh, nekem ma volt egy tesztelős napom. Valóban igaz az, hogy ha agresszívan, magabiztosan lépsz fel akkor sokan meghunyászkodnak.
Sztori. Én alapvetően csendes vagyok. Olyan egér a sarokban típus.
Ma szépen kiöltöztem, smink, haj tökéletesen elkészítve. Erőteljesen mentem az utcán, szúrós szemmel néztem a nőkre. Uh, a reakciók! A boltban magabiztosan kértem az élelmiszert. Vicces volt látni, hogy az emberek mennyire tudnak félni egy nőtől.
Dekoratívnak írom le magam, s még ha tuningolok magamon akkor eléggé mutatós tudok lenni, amit utálok mert rosszul szoktam jellemezni.
Ma egy álarcot vettem fel, s nagyon fárasztó volt hordani. Nehéz így viselkedni, eléggé leszívja az ember energiáját.
De miért általánositasz?
Egyébként meg,ahogy itt egy válaszadó irta,ha a mai világban szerény vagy és visszahúzodó eltaposnak...,sajnos ilyen világot élünk:(
Lehet,hogy sokan belül nem is nagyképűek,csak kifele mutatnak egy ilyen arcot magukról,hogy palástolják kishitűségüket,félelmeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!