Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől féltik sokan az európai...

Mitől féltik sokan az európai kultúrát? Én, mint ateista mitől félhetek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 22:12
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
85%
Hogy muzulmánt csinálnak belőled vagy levágják a nyakadról a fejedet.
2015. szept. 12. 22:26
 2/62 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ha megjelentetsz egy viccesnek szánt karikatúrát mohamedről és másnapra lemészárolják a szerkesztőségedet

például ilyen nem csinálnak európaiak

2015. szept. 12. 22:27
 3/62 anonim ***** válasza:
100%
Megölnek, mert hitetlen vagy.
2015. szept. 12. 22:54
 4/62 A kérdező kommentje:

Akkor kezdjük a vallásszabadsággal. Miért kell azt gondolni, hogy akik idejönnek be akarják szüntetni a vallásszabadságot?

A szólásszabadságot se hiszem, hogy be akarják szüntetni, de tegyük fel igen. Miért van az, hogy ha nem az európai kultúra megmentéséről van szó, akkor már a legtöbben nem állnak ki ennyire a szólásszabadság mellett?

2015. szept. 12. 23:08
 5/62 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az ő nézőpontukból egy igaz hit van, a többi gyarló, ellenség, az Isten ellen való, nyugodt lehetsz, beszüntetnék a vallásszabadságot, ha meglenne a lehetőségük.
2015. szept. 12. 23:27
 6/62 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem szüntették be Szíriában, Irakban, Libanonban?
2015. szept. 12. 23:29
 7/62 anonim ***** válasza:
Mert nem volt meg a lehetőségük.
2015. szept. 12. 23:31
 8/62 A kérdező kommentje:
Igen, olyan valószínű, hogy a lakosság több mint 80 százaléka szerint be kéne tiltani a vallásszabadságot, de valahogy nem sikerült.
2015. szept. 12. 23:39
 9/62 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, hogy az iszlámban még a keresztények is jobban elfogadottak mint az ateizmus.

Engem inkább az aggaszt, hogy több helyen alakulnak ki nagyobb közösségük, ahol nekünk kell majd alkalmazkodni hozzájuk. Pl. Londonból lehetett olyat hallani, hogy nőkre rászóltak hogy nem megfelelően öltöztek, vagy Franciaországban megtámadtak egy lányt mert bikiniben napozott. Én elfogadom, ha valaki nem kívánja mutogatni a

testét, ha arab országba utaznék akkor én be is tartanám az ő öltözködési szabályaikat, de Európában nekem ne mondja meg senki, hogy ne vegyek fel rövid nadrágot vagy ujjatlan felsőt csak azért, mert az ő vallása szerint nekem szellemnek kéne öltöznöm. Attól tartok, hogy egyre több olyan dologban kell hozzájuk alkalmazkodni, ami ami jogainkat csorbítja, nekünk kell toleránsnak és elfogadónak lenni, miközben ők cseppet sem azok.

Egy-egy arabbal nem is lenne gondom, van kollégám aki péntekenként elmegy a mecsetbe, napközben munkaidőben is pár percre elvonul a raktárba imádkozni és mi ezt el is fogadjuk. De ha többségbe kerülnek én nem szeretném, ha beleszólnának az én életembe és alkalmazkodnom kellene (ruházkodás, étkezés, férfi-nő kapcsolatok) .

2015. szept. 13. 02:58
 10/62 anonim ***** válasza:
100%
Az ő olvasatukban te egy mocskos, bűnös ember vagy, ha nőként lenge ruhákban jársz, és már a puszta jelenléteddel is megrontod őket. Nem fogják hagyni. Most még kevesen vannak, eljátszák a szegény menekültet, majd amikor elegen lesznek, akkor jön az ilyenekért a nyilvános megkövezés.
2015. szept. 13. 10:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!