Mi lehet az oka annak, hogy olyan sokan hazudoznak a nyugati országokról?
Figyelt kérdés
Egy csomó helyen hallottam vagy olvastam, hogy nem érdemes nyugatra jönni, mert bár több a fizetés, de ugyanannyival drágább minden. Mégis kijöttem, és itt azt látom, hogy a legtöbb dolog, kaja, tisztálkodószerek meg egyebek kb. ugyanannyiba kerülnek, mint otthon. Ami drágább, az egyedül az albérlet, de az se olyan brutális, mint ahogy a neten terjesztik. A ruhák meg kifejezetten olcsóbbak itt. Akik ezeket a heti 80 óra mosogatásos, meg néger+arab+zsidó lakótársas sztorikat terjesztik, azok éltek valaha kint? Vagy csak azért terjesztik ezeket, hogy ne merjenek nekivágni az emberek, nehogy üres legyen Magyarország? Konkrétan Egyesült Királyságról és Írországról van szó.2015. máj. 15. 15:42
1/3 anonim válasza:
Gondolom minden hely más és minden embernek más tapasztalata van azért nem lehet általánosítani. Esetleg nem olyan ügyesek az életük szervezésében mint te, de ezer oka lehet annak, hogy ezt mondják.
2/3 anonim válasza:
Amiért azt hazudják, hogy itthon is talál munkát, aki akar. Csak mindenkinek diplomát kellene szereznie.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, de három tippem van, hogy miért:
1. mert ők Magyarországról is hazudoznak
2. vagy mert a nyugati országok is hazudoznak magukról
3. vagy mert a nyugati országokban is hazudoznak Magyarországról
:D :) :D :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!