Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretitek a cigányokat?

Szeretitek a cigányokat?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 19:49
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/273 anonim ***** válasza:
3%
Am LL.Juniort is sokan szeretik,imádják a zenéjét,és nem hiszem hogy sok embert megkárositott volna!:)
2010. júl. 9. 09:35
 182/273 anonim ***** válasza:
22%
jah és mégegy tényleg egyetértek sokakkal akik itt leirtak sok borzasztó dolgot is,ha az én gyerekemet kárositanák meg vagy akármi,hááát nem is tudom az ember oylankorr már kakkor is aztmondja rohadjanak meg!!!Mert iylenek vagyunk nyilván akkor nem arra a csekély jóra gondolunk csak a sok szar alakra.A gyerekim is úgy avnnak vele hogy 1-2roma gyerekkel elhaverkodnak de sokáig 3-lépéssel.A többit meg ezért azért alapból utálják,főllega fiam kit már végülis kergetttek meg csaka mert nem köszönt,a roma fiúnak vissza és az egyből késel kergette,szerencsére bicajjal volt.És utána jön,hogy csicska hát nem az!!Most hogy angyobb már 16-megy boxolni éys mondta is,hogy megfogja verni mindet!Ki nem állhatja őket ,nála sincs pardon!Tehát mindenkit megértek,neki is csak annyit mondtam,hogy azért vannak tényleg akik nem ezek!!!Az biztos,hogy nekem sem a kedvenceim ,és feltétel nélküli bizalom náluk nincs,ahhoz jó sok idő kéne!!!!
2010. júl. 9. 09:41
 183/273 anonim ***** válasza:
80%
Akkor mosolyogjál csak! Meg kérdezd meg a többi rohadtot, h miért nem tudnak eggyüttélni normálisan az emberek közt!! Majd amit te vettééél!!!!!
2010. júl. 9. 11:13
 184/273 anonim ***** válasza:
13%

Sajnos nem azon mosolygok, amit itt oldalakon keresztül leírtok, hanem azon, hogy nekem borzasztóan rosszul esik, inkább így csak mosolygok. Természetes, ha valaki nem szereti őket, de azért könyörögöm, ne rohadjanak meg mind… Hanem írd azt akkor, hogy „Amelyik roma valaha is lopott vagy bármi más, annak száradjon le a keze”. Hiszen ezzel is a tudtunkra adod, hogy nem igazán kedveled őket, de nem bántasz meg másokat

Alapvetően nem is értem, hogy miért lett ez a kérdés kiírva…

2010. júl. 9. 11:53
 185/273 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert Magyarországnak már elege van belőletek? Ajánlom kedves figyelmedbe ezt az oldalt : [link]

Megértem én, ogy szarul esik, meg minden, ha utálják a fajtádat, de azt hiszem, hogy jócskán tettetek érte. Mellesleg a roma meg a cigány ugyan az, mint ahogy a magyar, az magyar, a kínai, az kínai. Nem kell itt szépítgetni, hadd mondjam már úgy, ahogy én akarom.

2010. júl. 9. 16:33
 186/273 anonim ***** válasza:
86%

UTÁLOM ŐKET TISZTA SZIVEMBŐL!!

ha borsodban élsz, megérted.....

2010. júl. 9. 17:44
 187/273 anonim ***** válasza:
18%
Megértem, megértem, megértem..DE!!!...Jól írtad, tettek érte, nem én tettem, nem én loptam, nem ő, hanem az a bizonyos illető..Akkor miről is beszélünk? Utálsz engem, de még nem is láttál? Rohadjak meg, pedig még nem is találkoztunk?? Nos, szép dolog azt kell mondanom...Nem szeretnék tovább foglalkozni a témával, mindenki vonja le a megfelelő konzekvenciát és kész...
2010. júl. 10. 15:09
 188/273 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi bajom velük, bár nekem is vannak negatív tapasztalataim. Én a légynek sem tudnék ártani, nem vok verekedős-beszólogfatós, semmit nem csináltam, mégis belém kötöttek. ha hiszed ha nem az általánosítás azért van mert rendes roma nagyon kevés van. A cigányság nagy része télleg problémás, ezt már a cigány vajdák is megmondták.

Ne haragudj hogy ezt mondom, de azért már nagy túlzás amit a cigányok múvelnek. Bántalmazzák, terrorizálják a népet, hameg őket hibáztatják akkor meg már sírnak hogy "rasszizmus". Mond meg (az elöttem szóló) hogy miért tehetnek meg mindent a cigányok a magyarokkal büntetlenül?

És ilyenkor nem a magyarokra kel mutogatni hpgy a magyarok között is vannak ilyenek, mert szó mi szó, tényleg vannak, de kevesen.

Sajnos ezt már az egyik neves TV műsor vezető is megmondta(ez már kicsit régebben volt) : " A romlott liberalizmus elhitette a cigányokkal hogy büntethetetlenek, felsőbbrendűek, szabadon terrorizálhatják a népet. De ez az egész a cigányság egészének vesztét okozza majd mert EGÉSZÉRE visszaszáll a terrorizmus bűne" Pl: mint az afgánokra Afganisztánban

Itt lehet persze azt mondani hogy hazugság, de szerintem ez az IGAZSÁG. El kéne gondolkozni azon hogy ha egy népet, népcsoportot az egész világon utálnak, annak az egész világ az oka?

2010. júl. 10. 18:42
 189/273 anonim ***** válasza:
15%
Nos, Ha jól olvastad akkor leírtam 1 válaszomban, hogy én sem szeretem a legalja romákat, azt is leírtam, hogy igenis nagyon elszállt velük a ló. Nem fogok senkit sem bántani, nem is igazán érdekel. Nem mondhatom, hogy utálom őket, mert nem így van (hiszen Apukám is 1-2 barátom roma). Csak iszonyatosan dühít, hogy itt 1-2 válaszadó, milyen sértő módon beszél. Félre ne értsetek, nem a romákat védem, csak úgy érzem, hogy túlságosan szókimondó és tisztességtelen szavakat használnak. Amúgy igazad van (kedves előttem szóló) mert ha nagyon vissza élnek a legalja romák, és rasszizmusnak titulálják be ezt az egészet....Komolyan nem szeretnék senkit sem megbántani, és nagyon sajnálom hogy így elrontotta a fajom...
2010. júl. 10. 21:37
 190/273 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt elöttem szóló !

Sajnos nem csak 1-2 emberrel szaladt így el a ló, sajnos ennél 10-szer nagyobb a probléma.:( Olvastam már olyat is hogy a cigánybűnözés kiírtása a cigányságnak még bűnöktől mentes részének is elemi érdeke.

Sajnos az a baj hogy rengetegen azt hiszik hogy mindent megengedhetnek maguknak, mert úgysem lesz következménye.

2010. júl. 11. 09:36
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!