Szeretitek a cigányokat?
Negatív élmény.
Egy cigány van, akiben nagyon pozitívan csalódtam (miután kijelentette, hogy fölpofoz....de végül is rendes gyerek).
Nem szeretem az erőszakot, nem szeretem az általánosítást, de összességében hányhatnékom van a cigányoktól. Utálom. Attól ráz a hideg, ha mellettem elmegy egy.
Cigány iskolába jártam. Ott megismertem őket eléggé. Remélem a Jobbik tesz ellenük, és úgy, ahogy ígéri: senkit nem bánt, és tényleg csak a problémás cigányokkal foglalkozik. Szeretnék cigányokkal együtt élni, de nem így. Illeszkedjenek be, vagy húzzanak el innen oda, ahol hozzájuk hasonlók vannak (ha vannak ilyenek még máshol is...).
NAgyon felhúz, ha a TVben őket védik. Én tényleg megértem, hogy van rendes cigány is, de soha nem róluk van szó.
Utálom őket.
Van egy cigánygyerek a suliban( van amúgy több is) aki elég keményen ki van gyúrva, szed kokszot meg mindenféle porokat. Nagyon beképzelt az izmaira és idegbeteg is, tehát ha vki beszól neki azt szarrá veri. Ő szeret másokkal szórakozni de ha vele szórakozna valaki akkor eldurranna az agya és szarrá verné a gyereket.
Már 2 gyereket megütött és még mindig nem rúgták ki.
Dolgozni nem szeret, suliba is csak azért jár be hogy hiányzása ne legyen de a tanárok is utálják.
Van egy másik aki rengeteget lopott a suliból( pénzt, telefont), droggal üzletelt de csak akkor rúgták ki amikor egy beteg( vmi epilepsziás) gyerektől ellopott valamit és annyira beidegesedett a srác, hogy rohama lett és meghalt.
Van több cigány is a suliba egy-kettő akkora nagy darab, úgy néz ki mint vmi terminátor és 2-3 ilyen van akik csapatban járnak még másik 2 cigánnyal.
A környéken szerencsére nincs sok de a találkoztam már a buszon olyannal aki le akart húzni pénzzel és a telómra is pályázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!