Szeretitek a cigányokat?
Roma vagyok,de sajnos addig fajult a dolog h elítélem a saját fajtámat :S
hogy lehetnek ilyen kegyetlenek akik az apát a saját gyerekei előtt ölik meg?
HALÁL az ilyenekre. :(
Szomorű,hogy saját fajtámat el kell ítélnem ,de az igazság az igazság....
Szégyen...
látszik rajtam ,h roma vagyok,de ápolt,tiszta.
Minap odajött hozzám egy kis cigányfiú 12 év körüli és kért tőlem 1 szál cigit,mondtam h nem dohányzok,erre elkezdett az oláh cigány apjával fenyegetőzni...
mondom ht szégyen vagy,és elmentem onnan :S
Olyan kedves tőletek, hogy oldalakon keresztül cigányoztok, amúgy csak elmesélem, hogy a megnevezése Roma.
Amúgy én is roma vagyok, és apukám is (Anyukám Magyar, bár nem értem miért kell itt különbséget tenni)
Sajnálom azokat az embereket, akiket a romák megtámadtak, megloptak…
DE(!)…A Magyaroknál is ugyanez van, csak nincs ennyire felkapva. Olvastam, hogy lehúzta a gyerekét a vécén és hasonló dolgok. Könnyöröm… Ki az az ember, aki a gép elé ül és ilyeneket ír, hogy „UTÁÁÁLOM ŐKET” „ROHADJON MEG MIIIIND”… elmesélem Neked, hogy csak magad minősíted ezzel. Egyébként én sem szeretem a legalja romákat, de vannak kivételek és jó szerével, csak pár ember elvakít a gyűlölet, és nem engedi, hogy azt az1-2% bebizonyítsa, hogy IGENIS vannak romák, akik kemény munkával és tanulás árán viszik ill. vitték valamire.. Úgy gondolom, hogy nem voltam senkivel sem bunkó és nem ált szándékomba senkit sem megbántani kérettem ezt tiszteletbe tartani és hasonló képen engem sem bántani és támadni. Ha mégis ezt teszitek. Mosolyogni fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!