Szeretitek a cigányokat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 19:49
221/273 anonim válasza:
Mivel kb 10 perce próbálta az utcavégi cigánycsalád (egyik) büdös kölyke elvinni a kiskutyámat a kerítésen keresztül, meg azt a kosár diót, amit nagypapám láb nélkül, tolószékből nagy nehezen összekapargatott, illetve a régi háza ajtaját, és onnan mindent, szóval nem...
222/273 anonim válasza:
Nem. Csak élősködnek az országban. A hozzánk közeli faluban is, a lakosság fele cigány, és minden cigánynak van vagy 6 gyereke, és egy putriban élnek, amelyeken néha elcsodálkozom, hogy még tartja magát. De remélem akkor dől össze a ház, ha a cigányok is benne lesznek. Csak hogy ne hiába vesszel el az épület...
223/273 anonim válasza:
Te jó ég! :( hát szomorkodom azon amit leírtál... vigyázz a kiskutyádra. Remélem nem történik veletek semmi baj...
224/273 anonim válasza:
Remélem én sem, most nem megy ki a teraszról sem, mivel zuhog, csak barátságos nagyon, ezért ment oda, mikor hívogatták.
225/273 anonim válasza:
:) megint én, csak cigányoknak: DÖGÖLJETEK!!!
227/273 anonim válasza:
Én szeretem őket!Na nem mindet persze!Csak akiket ismerek, és megérdemlik hogy szeressem őket!Igaz Ricsim? (L)(L)(L)
229/273 anonim válasza:
12:15
Remélem akkor megerőszakol a retkes a haverjaival akkor majd megváltozik a véleményed! szevasz és a legrosszabbakat kívánom
230/273 anonim válasza:
Miért kívánsz nekem ilyeneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!