rasszista magyarok! semmi együtérzés semmi lelketek nincsen ezért köpnek le titeket
2010. nov. 11. 17:08
243/273 anonim válasza:
17:08
Nincs jobb dolgod, mint mindenhol kötekedni és a magyarokat szidni?
2010. nov. 11. 17:58
244/273 anonim válasza:
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:08
Hú, de sötét vagy!!!!
2010. nov. 11. 18:06
245/273 anonim válasza:
"rasszista magyarok! semmi együtérzés semmi lelketek nincsen ezért köpnek le titeket
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:08"
Ki más dumálna, mint egy rasszista cigány.
2010. nov. 11. 18:26
246/273 anonim válasza:
még ti rasszistáztok
2010. nov. 11. 21:55
247/273 anonim válasza:
Milyen együttérzésről beszélsz te??? Gondolom tele vagy diplomával meg még sosem loptál el semmit!?... Persze. Buta vagy mint a sötétség, mert még írni sem tudsz, de fogadnék: cigányul jobban beszélsz mint magyarul! És csak szólok, te is rasszista vagy, mert magyarozol! Az együttérzésedről meg annyit, h sajnálni kéne titeket? A világban egy probléma van: ti!
2010. nov. 12. 19:19
248/273 anonim válasza:
együttérzés? egy olyan beszél itt nekünk együttérzésről aki legszivesebben kést vágna a szívünkbe sőtt sok cigány meg is teszi
2010. nov. 12. 22:13
249/273 anonim válasza:
te is
amugy meg mért tenném? fogalmad sincs ki vagyok és nem is fogom elmondani.
én nem vagyok rasszista szeretem a magyarokat
az osztályomban egyedül vgyok cigány mégis szeretnek velem lenni, megosztják velem a titkaikat és megbíznak bennem. És egy szó sincs a származásról! és nem fogok veletek foglalkozni mert nem érdemlitek meg. Nem fogok lealacsonyodni a ti szintetekre és akinek az nem tetszik vágja a fejét a falba
ennyi
2010. nov. 12. 22:33
250/273 anonim válasza:
Jaaj, ki kíváncsi rád?? Majd miattad a fejem beleverem a falba pfff értelmes.... Az osztálytársaid már előre sajnálom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!