Szeretitek a cigányokat?
Pff
Cigány farok = Az élet értelme. <---ezt írta
MIT JELENT??? NEM EGÉSZEN ÉRTEM
Nem szeretem őket. Nem általánosítok, de a cigányság kb 90%-a bunkó, verekedős, piás állat, élősködő és ingyenélő.
Tapasztalatból mondom, hogy nem szeretem őket, pozitívat rólak még elvétve sem hallottam, + saját szememmel láttam milyenek.
Cigányország már csak azért sem jöhetne létre, mert (hiába a dolgozó rendes romák tagadják de) a cigány társadalom legnagyobb része munkanélküli, vagy csak segélyből él, egyáltalán nem akar dolgozni. Igen, ezt megerősítem : "A cigányok nagyon látszat emberek". Igen, azok. Teszik magukat hogy micsoda putrikban laknak 100-an (ami sokszor igaz) közbe luxus autóval járnak segélyért.
Primitív, műveletlen, igénytelen, semmire sem való nép (eltekintve attól a kevés 10%-tól). Normálisan kommunikálni nem tudnak, csak üvöltenek, ordibálnak mint az állatok, mindent ököljoggal akarnak eldönteni, és mint a rendes vadállatok, csoportokban erősködnek/támadnak, egyedül be vannak szarva. jah é smást nem tudnak, mint egyből fenyegetőzni, megfélemlíteni a normális embert.
Ahol én lakok, ott az ált. iskolába is egy cigány gyereket bilincsbe verve vittek el a rendőrök mert vkit életveszélyesen megfenyegetett.
Az ilyeneket miért kötelező "nem utálni"? És akkor még én vagyok a rasszista?
Miért van az hogy a roma bármit meg tehet egy átlagemberrel sokszor következmény nélkül?
Amúgy tipikus cigány "taktika" hogy egy csoport roma körbe vesz egy (néha tényleg sokkal) gyengébb embert, piszkálják, leköpik, beszólogatnak, arra várva hogy az az ember mikor mond rájuk olyat amit már ráfoghatnak a rasszizmusra és máris te vagy elővéve, ha feljelented őket.
Ennyit erről a "civilizált" népségről. Ezek után nem kell senkinek sem csodálkoznia azon, hogy miért utálják őket mindenhol, bárhová is mennek. És nekem senki se mondja hogy nincs cigánybűnözés......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!