Szeretitek a cigányokat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 19:49
161/273 anonim válasza:
Hiába linkeled mindenhova ugyanazt, akkor is utálni fogja mindenki a cigányok 95%-át. Ne azokat akard megváltoztatni, akik rossz szemmel merik nézni a cigányok viselkedését, hanem azokat, akik miatt így gondolkodik mindenki (nem csak Magyarországon, hanem mindenhol, ahol cigányok élnek).
162/273 anonim válasza:
Kedves 20:41 Imádlak:D(L) mert tök korrekt vagy
163/273 anonim válasza:
07:51 köszi próbáltam az lenni :D:)
164/273 anonim válasza:
21:53 Félreértettél...
Nem akartam senkit sem megváltoztatni és nem is tudnék,de véleményem az egészről nekem is lehet.
És mint láttad nem támadtam egyik félt sem,csak leírtam,hogy miért utálják a romákat. A nem romák pedig előveszik a szavaik közt Hitlert,ami szintén nem szép dolog.
Ha nem tudok tenni a változásért akkor nem is bántok senkit sem,azt hiszem ez így van rendjén. :)
165/273 anonim válasza:
megiszunk valamit?:P már amennyiben nincs ellenedre hogy izraeli vagyok:P
167/273 anonim válasza:
Tegnap jöttem hazafele, egy cigány a kocsmából kifelé jövet végighányta az út 1 részét fél 5 körül. A segély aznapi része ott végezte az úton. Van ez így.
169/273 anonim válasza:
14:00 meghát :D
14:07 hát igen sajnos vannak ilyen emberek tudod előfordul az ilyen nem értek a segélyekhez...na meg főleg az ivászathoz nem :)
170/273 anonim válasza:
De viszont én a helyedben dobtam vna a taccsot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!