Eleged van már a nemek tekintetében alkalmazott külső mércéből?
Figyelt kérdés
ami általában a nőknek kedvez.2013. szept. 15. 13:59
231/292 A kérdező kommentje:
mert azon ugyan nem sirnék, hogy nincs iphoneon meg mittudomén milyen menő ruháim, de azon már igencsak sirok, hogy másokhoz csak ugy odamennek csajok, mert jól néznek ki alapból! És akkor hülyeséegeket beszélnek a nőnek, akin látszik, hogy unja, de inkább ottmarad, mert mégiscsak jo pasi. Én meg pörgetem a dumát és a csaj meg közben a jópasiról álmodozik.
2013. szept. 17. 18:46
232/292 anonim válasza:
Amúgy majd alkalomadtán a kérdésemre is válaszolsz?
Mit tervezel TENNI?
Semmit? Beletörődsz, hogy ilyen igazságtalan az élet, és ennyi?
233/292 A kérdező kommentje:
mert? Most mégis mit? Gürizzek és türjem a FÁJDALMAT a töredék eredményért?
2013. szept. 17. 19:24
234/292 anonim válasza:
Nekem aztán édesmindegy, azt elhiheted.
Csak kíváncsi voltam, hogy most hogy 135 válasznyi panaszáradaton túl vagyunk, tervezel-e tenni valamit, vagy 60 éves korodig folyamatosan ezen fogsz lovagolni, és panaszkodni?
235/292 A kérdező kommentje:
de te pl inkább választanád a fájdalmat?
2013. szept. 17. 19:32
236/292 anonim válasza:
Igen. Mert akkor legalább csinálok valamit. Legalább próbálkozom. De te most komolyan az egész életed ilyen szerencsétlenként akarod leélni? Csak azért, mert edzeni fájdalmas, és LEHET nem lesz eredménye? Hát a semmit-nem-tevésnek és panaszkodásnak pedig BIZTOS nem lesz eredménye.
237/292 A kérdező kommentje:
de legalább az nem fáj
2013. szept. 17. 19:51
238/292 anonim válasza:
Jobban fáj ez neked lelkileg, mint amennyire egy edzés tud fájni fizikailag.
239/292 A kérdező kommentje:
kizárt dolog.
2013. szept. 17. 19:57
240/292 A kérdező kommentje:
elmenni kondiba lelki fájdalom, mert nem fejlődőm, meg ki is nevetnek. És akkor még azt tetézzem be izom fájdalommal? Tényleg jó ötlet.
2013. szept. 17. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!