Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eleged van már a nemek tekinte...

Eleged van már a nemek tekintetében alkalmazott külső mércéből?

Figyelt kérdés
ami általában a nőknek kedvez.
2013. szept. 15. 13:59
 281/292 A kérdező kommentje:
igen? Szerintem nem sikerülne neki.
2013. szept. 17. 23:10
 282/292 anonim ***** válasza:

Azt mindjárt gondoltam.

Tudom, hogy szerinted a ronda pasinak se barátai, se munkája, se normális barátnője nem lehet.

Ki kell hogy ábrándítsalak, mert rengeteg ellenpélda van erre.

2013. szept. 17. 23:14
 283/292 anonim ***** válasza:
Kyran rád ruházom a nevem.
2013. szept. 17. 23:21
 284/292 anonim ***** válasza:
A jó "vitatkozás" frissen tartja az elmét. ;)
2013. szept. 17. 23:37
 285/292 anonim válasza:
100%

Nem olvastam végig, mind a 29 oldalt, de azért, írnék pár gondolatot !

Szóval, nem hinném, hogy van olyan Férfi, aki kibújva az anya méhből, izmosan, sportosan jön a Világra vagy olyan Nő, aki mindent megkapna egyből ! Megnézném azt, hogy mikor préselnél ki Magadból egy Gyereket, mikor éreznéd jól Magad, ha csak Szexuális tárgyként kezelnek, ha nem tudsz úgy végig menni az utcán, hogy ne inzultáljanak. Tudod, attól, hogy a Nők sok esetben erősebbek, mint Sok Férfi, nincs baj a Világgal, Férfi és Nőre is ugyan úgy szükség lesz, míg Világ a Világ, ezt vésd jól az eszedbe ! Mindenkinek meg kell mindenért küzdeni-e, ez az élet, küzdesz és élsz vagy fel adod és eltaposnak !!! Sok ember örülne, ha csak ennyi baja lenne, mint Neked !!!

Elveszteni egy embert, egy szerettünket, eltemetni a saját gyermekünket, ott állni a halálos ágyánál, megszülni a halott csecsemődet, sokkal, de sokkal nagyobb fájdalom, mint amit Te élsz át azért, mert lusta vagy tenni, azért, hogy legyen Életed, s ne csak létezz a világba és Anyuci meg Apuci a segged alá tegye a dolgokat !!!

Szerintem Neked egy Pszichiáterre lenne szükséged, aki helyre tenné a fejedben a dolgokat !!!!

Még valami, attól, hogy Diplomád van, még nem leszel okosabb, sem jobb, sem intelligensebb !! Nem az számít, hogy hány iskolád van, nem az számít, hogy hogy nézel ki, hanem az, hogy mit teszel azért, hogy teljes életet élhess, mit teszel le az asztalra !!!!

Használd néha a fejedet, hiszen gondolom nem dísznek van az a nyakadon !!!

Bi/23/Nő

2013. szept. 18. 22:59
 286/292 A kérdező kommentje:

na hát egy példa:

Sokan elátkozzák az iskolát, mert nem annyira okosak, hogy könnyen menjen a tanulás.

Én elátkozom az életet, mert nekem az nem megy. Az egyetem az pl baxott nehéz volt, de csináltam és valahogy mindig sikerült.

Az életem meg szintén nehézkées, csak épp eredmények nincsnek.

2013. szept. 18. 23:14
 287/292 anonim válasza:
100%
Nem kell okosnak lenni, ahhoz, hogy tanuljon az ember ! Senki sem születik okosnak ! De látom értelmezni nem tudsz ! Csak folyamat, azt hajtogatni, hogy Neked milyen rossz ! Az én életem nem egyszerű, de megpróbálom a legtöbbet & a legjobbat kihozni belőle, hisz ha én nem teszek azért, hogy Boldog legyek, akkor ki fog tenni érte, pláne helyettem ?? Megsúgom, Senki !!!
2013. szept. 18. 23:46
 288/292 A kérdező kommentje:
és mit szólnál, ha csinálnád-csinálnád, csak épp még a legkisebb kézzelfogható eredmény se lenne?
2013. szept. 18. 23:56
 289/292 anonim válasza:
akkor se adnám fel & nem mást hibáztatnék érte ! Ha úgy nem megy, ahogy csinálom, megpróbálom másképp, vagy más szemszögből megközelíteni a dolgot, másképp nézni !
2013. szept. 19. 00:08
 290/292 A kérdező kommentje:
de és ha már nagyon lemaradnál a korosztályodtól?
2013. szept. 19. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!