Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek fontosabb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek fontosabb a dominancia, mint a külső?

Figyelt kérdés
szívesebben járnátok egy ronda, viszont domináns, önbizalommal teli férfival, vagy inkább a jóképű, de nem annyira domináns, kicsit önbizalom hiányos pasival? Jah és visszataszítónak tartjátok, ha egy férfi túl kedves és/vagy a pénzével akar megszerezni titeket?
2013. aug. 29. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
xdddd nem
2013. aug. 29. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ronda. Mindenkinek mást jelent a szó. Lehet nekem tetszik amíg másnak nem. Azzal járok aki nekem képes sokat jelenti, és mindig a belsőjébe szeretek bele hamarabb és jobban. Természetesen amíg nem ismerünk valakit csak a külseje alapján tudunk dönteni, de pl. az exem nekem abszolút nem tetszett de amikor megismerkedtünk jobban belezúgtam. Az abszolút nem visszataszító ha túl kedves valaki, de az már igen ha a pénzével akar megszerezni.
2013. aug. 29. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
kicsit bővebben ha lehet :D
2013. aug. 29. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Legyen magabiztos, de csak ha van mire. És szerintem pénzel nemnagyon lehet megnyerni egy nőt. Kivéve azt a fajtát, tudod....a szőke cicababa a vén trottyal a yachton.
2013. aug. 29. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nekem van fura ízlésem, de én az úgymond aranyos pasikat szeretem. És ehhez még csak plusz pont, ha tetszik is külsőleg. Nem szeretem, ha túlzott önbizalommal, határozottsággal rendelkezik, viszont azt sem, ha a saját értékeivel nincs tisztában, vagy esetleg tutyi-mutyi.

Az a legjobb, ha maga a személyisége "egészséges".

2013. aug. 29. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Mai viszonyok között a domináns, önbizalommal teli férfiról csak agyatlan tesztoszteron bombák vagy idióta alfa hímek ugranak be, szóval részemről passzolom őket (bocsi kedves, domináns fiúk, de veletek még nem találkoztam) :D

Pénzzel hódítós típus előzőeknél is rosszabb.

Nagyon önbizalom hiányos koromban én az önfejlődéssel voltam elfoglalva, aztán ismerkedtem, ezt ajánlom a fiúknak is, egyszerűbb így az élet mindenkinek.

A kedvességég meg alap, nem kedves emberekkel barátkozni se szoktam.

2013. aug. 29. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban szeretem az aranyos, félős fiúkat mint a domimáns tipik "Megbaszlak" fiuknál.
2020. aug. 7. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!