Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem különös véletlen, hogy aki azt mondja neki nem számít a külső, az általában nem néz ki jól?
VAgy régebben nem nézett ki jól, de már igen.
De olyan, aki eleve szép embernek érezte magát mindig, az soha nem mond ilyet.
Én régen kicsit túlsúlyos vagyok, de mára önértékelésem szerint is szép. Bár még van rajtam egy kis husi. Így megtapasztaltam az élet negatívabb oldalát is, és az emberek személyiségét látni a külső helyett.
Sok embert ismerek, akik messze nem szépek, de a személyiségük és a tulajdonságaik, valamint a szokásaik olyanok, hogy a csillagokat is lehoznák egy lánynak, vagy ha lány az illető, akkor a leggondosabb feleség lehetne belőle :)
Ha megtanulsz a külső mögé nézni, akkor boldogabb ember lehetsz :) Kérlek láss túl a külsőn!
2es, csak egyetlen 1 ilyennek mutass be, had beszélgessek vele, és meglátjuk, mennyire gondolják így.
3as, ez is erősít a dolgot, hogy az, aki teljesen elégedett magával, és a visszajelzések szerint szép, nem mondana ilyet.
Én átlagos kinézetű vagyok, és szerintem a külső számít, annyiban, hogy szépnek lássuk a másikat legalább átlagosan szépnek.
Ha valakit nem tartasz vonzónak, hogy csókolhatnád meg?
Sokkal nagyobb elvárásaim vannak a belsővel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!