Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez véletlen lehet, tudtán kívül (Badoo)?
Badoora felkerülhet valaki a facebookon keresztül, úgy, hogy nem akarja?
A páromat az email címe alapján kidobta a gép, ettől kiakadtam, mert ne Badoozzon már, ha velem él.
De képet nem mutatott a badoo, csak egy nicknevet. Akkor nem ő regizett, hogy ismerkedjen, hanem a face húzta csőbe? Honnan tudom kideríteni? Ő állítja, hogy nem regizett.
Én is fent vagyok valahogy pedig már százszor kitöröltem magam. Sosem használtam azt az oldalt.
20/F
Muszáj regisztrálnia és a nicknevet is ő találja ki. Én fent voltam ott, de rengeteg a barom. Mindenki csak szexelni akar ott.
22/L
"Muszáj regisztrálnia és a nicknevet is ő találja ki."
Nagy francot. Amikor a FaceBook felvásárolta a Badoot (vagy lehet addig is övéké volt?), akkor nekem pl. csinált az FB prfoil alapján egy Badoo profilt és ez azért volt szívás, mert voltam már regisztrálva ... szóval ha a kérdezett személynek volt akkoriban FB profilja, akkor igen is lehet neki Badoo profilja. Más kédés, hogy akkor arra a címére küldözgeti a Badoo "szemetét" amivel az FB-re volt regisztrálva.
Téged is kép nélkül tett fel a Badoo? Sikerült kitörölnöd magad?
Én is olvastam ilyet, hogy a facebook ezt csinálta anno. Akkor ha zavarná, kitörölhetné magát ugye?
"Téged is kép nélkül tett fel a Badoo? Sikerült kitörölnöd magad?"
Ha engem kérdeztél kitette automatice az FB profilhoz való képet. Csak a többi fotó hozzáféréséhez akart engedélyt. Amit persze nem adtak meg.
Ha nem akarod, nem kerülsz fel.
Régebben fenn voltam -de töröltem magam (remélem, sikerült), okafogyottá vált a dolog.
Bár a mai napig jönnek értesítések, hogy X.Y az ismerősöm akar lenni a badoo-n, és ami a durva: azt írja magáról, hogy egyedülálló, holott tudom, hogy házasságban és 3 gyerekkel él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!