Eleged van már a nemek tekintetében alkalmazott külső mércéből?
de nőként szex minidg van!
Akkor is van, ha nem tudsz főzni, ha gányul nézel ki, stbstb, max nem a JÓPASIVAl CSAK átlagossal...
ha viszont pasi vagy, akkor könnyedén előfordulhat, hogy a kutyának se kellesz.
Az átlagos pasi sem fekszik le minden ronda, 100kg-os debellával, sőt inkább eggyel se.
Sőt átlag alatti (ronda) nőként szexhez főleg alkoholista, büdös, kövér, ronda csávóktól juthatsz, annál meg még a vibrátor is jobb.
hát én rendre azt látom, hogy betelepült nigerek viszik haza az ocsmány okádék nőket. Nekik az se baj, hogy 200kiló, csak szöke legyen. Érted?
Multkor olyan csajjal volt a niger az éjszakain, hogy a régi ikarus ajtaját teljes szélességbe a nő takarta ki. És ott smároltak. És büdös is volt, mint egy izzadt koca.
És a betelepült nigerek az átlagpasik?
Nigereknek lehet fura az ízlésük, de az is lehet, hogy hátsó szándékaik vannak.
De érted mi a baj? Látsz egy példát, és általánosítasz belőle.
Tömérdek olyan kérdést olvastam már, hogy a bombázó magyar csajoknak miért kell néger pasi? Mert a négerek mindig a legjobb csajokkal járnak. Szerinted meg a legaljával.
Nem lehet ezt így általánosítani.
De szerintem általánosságban az átlagpasi nem fog ikarsz ajtónyi, izzadt "kocákkal" lefeküdni.
Mert láttál egy ilyen példát.
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy undorító dagadt csajnak jut majd normális szex. Részeg, büdös alkoholistáknál meg a semmi is jobb.
De ennyi erővel a ronda pasi meg lemegy egy szakadt kocsmába, fizet két vodkát a kiöregedett "kuurvának", és felviszi a szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!