Eleged van már a nemek tekintetében alkalmazott külső mércéből?
Azok a nők nem azért küszködnek, hogy NEKED kelljenek. Azért küszködnek, hogy lehetőleg minél jobb pasit kifoghassanak maguknak.
De nőknél is ugye ott van az alap szépség, de ez csak egy dolog.
Ezt azért nagyon meg tudja dobni a jó alak, a jó smink, a jó frizura, a szép ruhák stb. Plusz ugye intelligencia, kedvesség, empátia humor stb.
Nyilván minden (a legtöbb nő) igyekszik minél jobban teljesíteni ezekben.
Aztán ha nem teljesítenek elég jól, akkor kompromisszumot kell kötniük. Beérni egy nem olyan jó pasival. Például veled. De ezért is kell küszködniük, feltéve persze, ha nem éred be akárkivel.
Egyébként nőként is sok dolgot kell tenni, sőt:
Férfiként tulajdonképp elég sportolni, venni pár jó ruhát, és (viszonylag jól keresni).
Nőknél ezzel szemben azért:
- kozmetikus
- fodrász
- epilálás
- sminkelés
- nagyobb hangsúly a divatos ruházatra
- sport (jó alak, feszes test, hízás elkerülése)
Férfiként reggel elkészülsz 20 perc alatt.
Nőként meg egy óra, hisz ott a frizura, meg a smink és egyebek.
IGGGGEN?
Azért fenntartani egy király egzisztenciát sokkkal több gürizés és fáradozás, mint tollászkodni...az izomcsinálásról ne mis beszélve.
Ja és a nőknek már a kompromisszum is szivás?
A pasi meg örül, ha valaki szétteszi a lábát, neki másképp a keze jutna csak.
Azt írtam viszonylag jól keresni. Ha jó szakmád van, akkor nem kell hozzá semmi különös, csak elmenni dolgozni.
Kondizni meg mennyi is? Heti 3x1.5 óra ha jól tudom az általános edzésterveket.
Nőként is legalább ennyi elmegy sporttal, kozmetikussal, fodrásszal, napi sminkeléssel és hasonlókkal.
"Ja és a nőknek már a kompromisszum is szivás?"
Mivel minden nő titokban a romantikus jóképű hercegre vár fehér lovon, ezért igen. Ahogy férfiként is szívás, ha álmaid nője rád sem bagózik, és ezért egy kevésbé vonzóval kell beérned. Ahogy az is szívás, ha gyerekkorod hőn áhított Mercije helyett egy használt Suzukit tudsz csak venni, vagy azt se.
"A pasi meg örül, ha valaki szétteszi a lábát,"
Mármint Te? Pasi helyett legközelebb az 'én' szót használd, mert ez max. rád igaz, nem a pasikra általában.
te nő vagy? Mert a nők ahogy észrevettem a pasi alatt mindig a jópasit értik. A jópasin kivüli kategoria meg csak valami egyszerüe himnemü, mint valami dolgozó hangya...
"a jó szakmád van, akkor nem kell hozzá semmi különös, csak elmenni dolgozni."
Jó szakmám van, BME gépész BSc-t végeztem. De mivel ez csak egy végzettség és nem fogsz vele érteni semmihez ezért mégse csa ugy meg az, hogy el kell menni dolgozni.
Jófejnek kell lenni, meg olyan személyiségünek, akit SZERETnének alkalmazni.
Ebből is látszik, hogy neked fogalmad nicns a gáz életü emberek lehetöségeiről.
Elnézést, azt hittem az a kérdésed célja, hogy kifejtsük a véleményünk, és ne az hogy téged sajnáljunk.
De ezek szerint tévedtem. Rendben, nagyon sajnállak, hogy ilyen nyomorúságos az életed. A világ igazságtalan, a nőknek sokkal könnyebb. Rohadt szemlét univerzum és társadalom! A nők is mind szemetek, csak a pénzre buknak, a tisztességed jó lelkű férfiaknak meg semmi esélyük. Folytassan még vagy elég ennyi? Mostmár "tökéletes" a válaszom?
Mellesleg jó szakma alatt olyat értek, amivel el tudsz helyezkedni.
De gondolom ebből majd úgyis lesz még egy másik kérdés, hogy miért ilyen szemetek a munkáltatók, és hogy nőként meg domináns alfahímként sokkal könnyebb állást találni.
Jó, tegyük fel hogy így van.
És mit tervezel tenni?
Elfogadod a sorsod, hogy te ilyen full szerencsétlen vagy, vagy valamit tervezel is tenni?
hát tudom, hogy ezt várja tölem az éelt, hogy nyeljem be, hogy másnak könnyebb, és én meg küszködjek és gürizzek annak a töredékéért, ami másnak csak ugy ingyen megadatott?
Sőt az az igazság, hogy nekem világéletemben olyan dolgokért kellett szopni, ami az átlag szintet jelentenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!