Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes belemenni egy olyan kapcsolatba, ahol a másik félnek inkább a belső személyisége fogott meg, mint a külső?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri megpróbálni?2013. aug. 31. 21:17
4/11 anonim válasza:
Volt már ilyen kapcsolatom, nem volt valami szép srác, de hihetetlenül kedves, rendes barátságos, a humora pedig valami elképesztő volt. 3 hónapig voltunk együtt, azért szakítottam vele, mert irtóan gyerekes volt, ha jól nézett volna ki, lehet, hogy még mindig együtt lennék, nem tudom. Én azt javaslom, hogy először tényleg ismerd meg őt, úgy, mint egy legjobb barátot, azután próbálkozz csak meg a kapcsolattal.
5/11 anonim válasza:
Az embernek nincs külső személyisége, elárulom :D
8/11 megmondo007 válasza:
szerintem ha eleve zavar a kérdés akkor te nem érdemled meg őt, ha képes volt megfogni téged pusztán a jellemével akkor ő jó ember ha te meg csak mert nem úgy néz ki ahogy te akarod ezért inkább nem próbálkoznál akkor te nem vagy az. annyira meg nem nézhet ki rosszul...
9/11 anonim válasza:
Csak ilyenbe érdemes belemenni.
10/11 anonim válasza:
Amennyiben nem taszit a kulseje, nyugodtan menj bele. Kesobb meg alakulhat is, ha nincs nagy gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!