Mit gondoltok azokról, akik bevásárlás közben megebédelnek, megvacsoráznak? Bővebben lent.
JAAJ Istenem...Nagyon irigyellek hogy annyira nincs semmi gondod , hogy az ilyen embereken idegesited magad..
Tudod mit? Én is szoktam néha eszegetni(nagyon ritkán),de akkor is csak egykét szem szőlőt , vagy ilyesmit...Ettől még nem vagyok gerinctelen, sz*rok rá az ilyen multikra, hidd el , igy is épp elég hasznuk van, nem kell őket félteni...
" Bár szánalmas, ha valaakinek a nagybevásárlás igazi nagy hétvégi, családi program. "Megyünk vásárolni! Készüljetek! Ott is ebédelünki!" "
Szerintem meg Te vagy a szánalmas!
Köszönöm némelyek "színvonalas" válaszát. 18:09-es: Ha te csak úgy tudod megnyugtatni a lelkiismeretedet, hogy leálszentezel, hát tedd, ez téged minősít. A 18:48-asnak: Tévedsz, ezen a jelenségen én nem idegesítem magam. Kíváncsi voltam, kinek mi a véleménye, ha ilyen nyilvánvalóan meglopják egymást az emberek. És ebben nem a politika, a politikusok, a gazdasági válság, meg ki tudja még mi vagy ki a hibás. Nagyon szomorúnak és elkeserítőnek találom, hogy a többség szerint ezzel nincs semmi baj. A multik úgyis kibírják, ők is meglopnak minket, ez csak - ahogy valaki írta - revans.
Ezért tartunk ott, ahol tartunk és ilyen mentalitás mellett SOHA a büdös életben nem fogunk a béka segge alól kikecmeregni. És most az erkölcsről, tisztességről van szó. Rengetegen külföldre vágynak, mert ott milyen jó! Külföldön épp az ilyen alpári emberek viselkedése alapján fogják a magyarokat megítélni.
kicsit más dolog az illegális szoftver, amit letöltök ithton a gépemre és más az, hogy valaki bemegy egy áruházba és eg ypiti kis tolvajként lopkod összevissza.
ez az egyik, de a másik meg az, hogy míg egy windows 30-40.000 Ft meg egy játék 10.000 Ft, addig egy zsömle 10 Ft.
Nah akkor ki a szánalmas? Szerintem az aki egy 10Ft-os árut is ellop, mikor ki tudná fizetni. De a legszánalmasabb a hozzáállás, mert úgy gondolja, hogy neki ez jár, joga van hozzá.
bizony elcigányosodik az ország.
19:44-esnek
Egyáltalán nem más, a lopás az lopás. Az igaz hogy a 10forintos kifli ellopásának kisebb súlya van, de ugyanúgy meghurcolnak érte. A szoftver lopást, crack használatot Magyarországon nem veszik olyan komolyan, sőt semennyire-szóval ez nem is a legjobb példa a kiflivel szemben, de attól még ez is lopás. És más országokban elég kemény retorziókat von maga után.
tobb elmegy feleslegbe mint amit megesznek.en nem ertek veluk 1et,de az meg bosszantob ha az uzletek kidobaljak,pl a gyumolcsot mert mar nem olyan szepek.
1ebkent eleg igenytelen ha valaki mosatlan gyumolcsot eszik.utana meg csodalkozik,hogy miert nem bir a budirol 5 napig felallni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!