Mit gondoltok azokról, akik bevásárlás közben megebédelnek, megvacsoráznak? Bővebben lent.
Pontosan,nem kell őket sajnálni!
Hányszor fordult már elő, hogy "véletlenül" utólag megnéztem a 200 tételes számlát, és amire konkrétan emlékeztem, hogy azért vettem meg, mert akciós vol,t vagy 2x drágábban szerepelt a számlán. A termék fölött meg "elfelejtették" jelezni, azaz a termék árát "felejtették el" átkódolni.
Elég gyakori.
És az az igazság, hogy sokszor a nyűgösködő gyerekeket etetik az emberek ezeken a nem éppen villámbevásárlásokon...Mondjuk bárki megéhezhet.
De tényleg ott vannak a kamerák! Úgy látszik a dolgozók ahhoz is lusták, hogy ezt figyeljék, meg sokszor miért képtelenség, hogy találj egy szerencsétlen eladót, ha éppen kérdésed lenne...
Hát én nem tudom hogy van ez, de a multkor a tescoba, apuka evett a gyerekkel csipszet, ráittak dobozos levet, és a doboz a gyerek holmik között landolt , saját szememmel láttam, hát nem sok kamera lehet a tescoba !!!
szerintem felháborito ! bár mennyiért is vásárol, nehogymár.... mi az hogy jo üzlet mert mellette vásárol sokat??? !! Akkor én is veszek egy jobb fajta tv-t mondjuk 250 ezer ft-ért, akkor elnéznék ha leeszek 2000 ft.t ( mondjuk ) , röhej .
Figyeld, amikor "véletlenül" duplán ütnek be termékeket, akkor még ők vannak oda hogy "óóhh, mit számít az a pár száz forint".
Igaz, hogy nem szép dolog az ilyen, de ezeket a multinacionális g*nyákat egyáltalán nem sajnálom.
noh hát ezért ennyire szar ez az ország, mert ilyen emberek vannak itt mint ti. Senki le se szarja a kérdező sem a multik pénzét, hogy mennyit veszítenek, mert nem erről van szó, hanem arról, hogy lopni egy gusztustalan dolog, és erre nevelitek a gyerekeiteket is. Ez a gáz.
A multinak sok van, ezért jogom van lopni tőle.
A multi elveszi a magyartól a munkát, ezért jogom van lopni.
A BKV vezetői sikkasztanak, ezért jogom van bliccelni.
stb...
Azt majd amikor a cigány úgy gondolja, hogy neked több van mint neki, ezért joga van elvenni tőled, akkor majd itt fog sírni a szád mi?
Apukámnak mindig ez volt a szokása. Friss a sajtoskifli, még meleg, most jött ki a sütőből, és eszi, vesz tizet, mire a pénztárhoz ér, marad öt, utána leöblíti egy üccsivel. De mindig szól a pénztárosnak, hogy mennyi az annyi, nem csal, külön odafigyel. Én is ezt láttam tőle mindig kicsi koromban, és nem érzem bűnnek, ha iszok 2 kortyot az üdítőből, aztán meg ugyan úgy kifizetem. De enni sosem szoktam ilyen helyeken, az már pofátlan. Égne az arcom a pénztárnál is.
Mások meg nem szép dolog, hogy ilyet csinálnak, hogy zabálnak és ki sem fizetik. Pofátlanság, felháborító. És ez bizony lopás. Meglepődtem, amikor hallottam, hogy minden nap több száz sajtos kiflit esznek meg az emberek az Auchanben fizetés nélkül, de senki sem szól rájuk, mert ha valami olcsó, akkor bejön azért az egy termékért a vevő, és utána ahogy halad a polcok között, jól bevásárol. Még így is abszolút megéri ezeknek a hipermarketeknek.
Szerintem ezt mindenki a saját lelkiismeretével tárgyalja meg, én nem szólok miatta, de azért lopni nem kellene. Legalább a pénztárnál szóljon. Ha szól, akkor semmi problémám nincs ezzel.
20/L
A válasz megírásának időpontja: ma 22:03
mindenki magából indul ki.
mivel TE lopsz, feltételezed, hogy a többi 6 milliárd ember is azt csinálja. szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!