Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról, akik...

Mit gondoltok azokról, akik bevásárlás közben megebédelnek, megvacsoráznak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Pl. a Tescoban, Auchanban tolja valaki a kocsiját, vásárolgat, közben almát, szőlőt, sajtos kiflit, chipset, csokit, stb. eszeget (amit persze nem fizetett még ki, csak elvette), majd utána valami üditővel öblíti le. Valószínűleg velünk, többiekkel, akik becsületesen kifizetjük, amit levettünk a polcokról, fizettetik meg az ilyen tolvajok által okozott kárt is. (Szerintem ez is be van építve az árképzésbe.)
2009. nov. 3. 21:14
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
86%
Először is be van kamerázva az egész vélhetően. A másik pedig, hogy nem kell a legrosszabbat feltételezni, mert lehet, hogy a végén a pénztárnál kifizetik. Több ilyen esetet láttam már. Üditőt, lemért gyümölcsöt simán, a kiflin egyedül nincs vonalkód.
2009. nov. 3. 21:23
 2/53 anonim ***** válasza:
77%

ezt csak akkor fogadnám el ha pl

megesz egy csokit de a pénztárnál leadja az üres papirt

de még igy se szabad

fizetés után lehet csak enni

kereskedelmet tanulok

2009. nov. 3. 21:24
 3/53 anonim ***** válasza:
100%

A szőlőt például én is meg szoktam kóstólni, már csak azért is mert nem szeretek zsákbamacskát venni, és így legalább tudom hogy érdemes e megvenni, avagy nem.

Egyébként megvan a véleményem az ilyen zugevőkről, a legidegesítőbb szerintem az amikor egymás után az összes pékárut összefogdossák vagy 10-en, én meg hülye vegyem meg koszosan....

Egyébként meg a felbontott vagy sérült csomagolású termékeket senki nem veszi meg. A drága "teszkó" pedig biztosítást köt az élelmiszerekre-még a raktárba való beérkezés előtt. Szóval egyértelmű hogy ez is be van építve az árba.

2009. nov. 3. 21:26
 4/53 anonim válasza:
61%
Elég alpári,és közönséges dolog!!Aha,kifizetik?A legritkább esetbe,v még úgy se!
2009. nov. 3. 21:30
 5/53 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem azok is szemetek,akik a kozmetikumokat felbontják,kipróbálják,és ha nem tetszik ,visszarakják a helyére.Aki pedig megveszi,az már "hibás" árút kap.
2009. nov. 3. 21:30
 6/53 anonim ***** válasza:
84%

a tesconak meg ilyen helyeknek havonta több milliós kára van ebből. Tavaly apámmal álltunk a pénztárnál, mögöttünk meg egy faszi kb 3-4üveg sört ivott meg, persze egyiket se fizette ki, csak ide-oda járkált, oda-vissza az üvegekkel.

Véleményem: értelemszerűen ezek gerinctelen undorító emberek. Nem arról van szó, hogy szegény gyerek nem evett napok óta és elmajszol egy zsömlét, hanem olyanok teszik akiknek nem létszüksége, és hát számukra ez jó brahi, és kb ugyanaz mint a BKV-nál, hogy bliccelnek és büszkék rá.

2009. nov. 3. 21:32
 7/53 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, amit írtál, hogy megkóstolod a szőlőt, én is elveszek egy szemet, mielőtt megvennék mondjuk 1 kg-t. De szerintem az pofátlanság, hogy fizetés nélkül tömi magába valaki a kaját. Nem hiszem, hogy egy felnőtt ember nem bír ki fél órát a kasszáig, hogy fizetés után egyen, igyon.

Egyébként épp a hétvégén láttam valakit, aki kinyitotta a bevásárlókocsinak azt a részét, ahova pl. a gyereket szokták beültetni, na oda lerakta a táskáját, kabáját, maga elé vett egy fürt szőlőt (nagy szemű szőlő volt, tehát nem 10 dkg volt amivel elfurikázott) és miközben vásárolgatott, megeszegette a szőlőt. Ez mondjuk "csak" 200-300.- Ft, de hányszor 200.- Ft lehet a nap végére?

2009. nov. 3. 21:32
 8/53 anonim ***** válasza:
100%

21:26-os vagyok (a szőlő kóstolós :)

Ebben igazad van, kedves kérdező, de azért van a kamerás megfigyelő rendszer hogy kiszűrjék a zugevőket. Személy szerint engem nem igazán zavar az hogy eszegetnek a vásárlók, én amúgy is mindig megnézem hogy a csomagolás vagy a termék maga sértetlen e, vagy nem. Az viszon nagyon zavar hogy össze vissza fogdossák a pékárukat ,ha mindezt egy nejlon zacskóval a kezükön csinálják akkor semmi baj, de így.....

2009. nov. 3. 21:42
 9/53 anonim ***** válasza:
56%

Ennyire sziveteken viselitek szegény bevásárlóközpontok anyagi ügyeit. Hát én is marhára sajnálom őket. Ha nem tetszik nekik menjenek vissza az olcsó szarjaikkal oda ahonnan jöttek és ne fojtsák itt meg a magyar termelőt.

Nem látjátok mit művelnek ezek az országgal? Mindent a külfölditől veszünk tőlünk meg nem vesz senki semmit. Akkor szerinetetek mi mit fogunk itt csinálni?

2009. nov. 3. 21:51
 10/53 anonim ***** válasza:
84%
´Németországban élek és itt az aktung kontroll müsorban mutatják, hogyan csiálják az itteni üzletek. megvárják,míg a pénztárhoz megy (ugye a kamerákon mindent látnak) és ha a pénztárnál nem fizeti ki, akkor ugyan olyan lopásnak minösül mintha ellopta volna.
2009. nov. 3. 21:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!