Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról a 34...

Ti mit gondoltok arról a 34 éves nőről, aki még mindig a szüleinél lakik?

Figyelt kérdés
Soha egy percet nem élt együtt pasival, de állandóan hajtja a környék nős férfiait, akik rövidebb időre be is hülyítik, használják (csúnyán).Miután dobják, még hónapokig teper utánuk. Nincs igazi barátja, mindenki kellemetlennek tartja. Az anyjával jár mindenhová. Igazi pesti lány. Mindenkit elüldöz magától, aki jószándékúan őszinte vele. Az ilyen embereknek szerintetek mit tartogat a sorsa?
2013. máj. 5. 21:16
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

még csak a pocakomban, de végülis ráhibáztál, az ő érdekében kuksolok itthon. a barátaim, a férjem dolgoznak napközben, első babánk lesz, úgyhogy egész nap egyedül vagyok. marad a tv meg a net. nem élem meg rosszul egyébként, de tény h unalomból gyakorizok, mert nem nagyon van mi mást csinálni :)

nem tudom, mi történt veled, de remélem hamarosan túljutsz ezen a nehéz időszakon :)

2013. máj. 7. 14:41
 52/53 A kérdező kommentje:
Privit küldtem, és itt is nagyon gratulálok!:)
2013. máj. 7. 15:22
 53/53 A kérdező kommentje:

Aki végigolvasta, és még bírja, annak üzenem, hogy semmi sem fekete és fehér. Lehet, hogy egy anonim oldalon sokszor kicsit többet engedünk meg, ilyen-olyan okokból, de néhány kivételtől eltekintve, mindannyiunknak van egy saját, megismételhetetlen története. Ennek az ismeretében lehetünk képesek névtelenül is bármit gondolni a másikról.

Azt hiszem a Taotekingben található egy nagyszerű tanítás a személyiségről:

A lényege, hogy egy szerzetes be akarja mutatni a többi szerzetesnek, hogy a cápa nem születésétől fogva rossz és gonosz gyilkos. Ezért sós vízű medencében sok hónapon át nevel egy bébicápát. Egy év múltán elhívja a szerzeteseket a műtavacska partjához, nézzék meg, milyen kellemes, barátságos cápát sikerült felnevelnie. A szerzetestársak nézték, ahogy elmerül a tóban, majd a tó vize véresre változott. A tanulság pedig, mindenki olyan természetű, amilyenre a természet megalkotta. Változtathatatlan.

Mi emberek nem vagyunk cápák. Mindekniben megvan a jó, mert az emberi természet ilyen: nagylelkű, szeretetre vágyó, szeretettel teli. Ne támadjunk egymás torkának, hiszen -néhány kivételtől eltekintve- a durva szavak mögött (ezt ebben az esetben, természetesen magamra értem) ott lapul a szavak okozója. Ez nem kenetteljesség, nem gyávaság, hanem a legnagyobb jutalom. Nagyon élveztem a hozzászólásokat és az egyéb üzeneteket is, köszönöm, hogy időt adtatok az életetekből, nekem erre most hatalmas szükségem volt.

Búcsúzóul megint egy versike ugyanonnan:

"Okos, aki érti az embereket

aki önmagát érti , ihletett.

Bátor, aki másokat legyőz,

aki önmagát legyőzi, erős."

2013. máj. 7. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!