Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról a 34...

Ti mit gondoltok arról a 34 éves nőről, aki még mindig a szüleinél lakik?

Figyelt kérdés
Soha egy percet nem élt együtt pasival, de állandóan hajtja a környék nős férfiait, akik rövidebb időre be is hülyítik, használják (csúnyán).Miután dobják, még hónapokig teper utánuk. Nincs igazi barátja, mindenki kellemetlennek tartja. Az anyjával jár mindenhová. Igazi pesti lány. Mindenkit elüldöz magától, aki jószándékúan őszinte vele. Az ilyen embereknek szerintetek mit tartogat a sorsa?
2013. máj. 5. 21:16
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Én is pesti lány vagyok. És nem vagyok a falu pletykafészke.

Most komolyan, szerintem a további nyökögéseimet elolvasva, viszonylag árnyaltabb képet kaphattatok az egészről.

2013. máj. 5. 22:23
 22/53 A kérdező kommentje:
Kiábrándító, hogy nem lehet egy jóhiszemű, teljesen informatív kérdést feltenni... Biztos sokan éltek a szüleitekkel és sokan vagytok pestiek, de kérlek, próbáljatok a kérdésre válaszolni.
2013. máj. 5. 22:31
 23/53 anonim ***** válasza:
66%

"jóhiszemű, teljesen informatív kérdést"

Aha, persze. :D :D :D

Ez se nem jóhiszemű, se nem informatív nem volt.

Egyszerűen jól esik, hogy mások is szidják ezt a hölgyet.

Mégis mi a franc lett volna ebbe informatív?

2013. máj. 5. 23:29
 24/53 anonim ***** válasza:

Jóhiszemű informativ...

Ne fárasz már csak névtelenül kipletykálod.

2013. máj. 5. 23:37
 25/53 anonim ***** válasza:
sok itt a paraszt
2013. máj. 5. 23:49
 26/53 A kérdező kommentje:

az bizony sok.:)

Sokan ismertek biztos magukra.

2013. máj. 6. 14:14
 27/53 anonim ***** válasza:
a leírásod alapján ez a n elég gázosan viselkedik, mindig is úgy viselkedett, csak a barátságotok alatt veled még nem, de másokkal igen. ha ennyire elítélendő a csaj, akkor miért voltál a barátnője. tudod, madarat tolláról, embert barátjáról.
2013. máj. 6. 14:18
 28/53 A kérdező kommentje:

Rövid ideig tartott a mi barátságunk, de még e rövid idő alatt is csak úgy kapkodtam a fejem.

Szerintem, tényleg van egy ilyen típus, aki nem megy férjhez, pedig szeretne, ezért minden férjes asszony egy begyepesedett liba számukra, nem fogyózik, pedig csinos akar lenni, ezért minden csinos nő a külsőségek foglya.:) Érdekes jelenség. Olvastam olyan tanulmányt, hogy aki 30 éves koráig nem élt együtt férfivel (heteket legalább), az nagy valószínűséggel nem talál biztos, hosszútávú kapcsolatra élete során. Nem tudom, igaz-e.

2013. máj. 6. 14:24
 29/53 anonim ***** válasza:
40%
valószinsűsége igaz de nem törvéényszerű
2013. máj. 6. 15:13
 30/53 anonim ***** válasza:
bármilyen korban lehet változzni.
2013. máj. 6. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!