Mit gondoltok erről az esetről?
Tegyük fel, hogy férjetek/élettársatok évek óta (tehát nem az első eset), a cimboráját halmozza el ajándékokkal, ha születésnapja vagy névnapja vagy karácsony van. Nektek a feleségének pedig semmit nem ad, csak kiböki, hogy "Boldog születésnapot, nem volt pénzem mit venni, majd pótolom." Sosem pótolja. A cimbora több ezer forint értékű, gondosan összeválogatott hobbi csomagot kap tőle.
Mit gondolnátok ilyen helyzetben?
1.Nem szeret engem.
2.Nem tudja, hogy mit vegyen, mivel okozna örömet (tehát nem ismer engem)
De a megoldást ne kérdezd, mert azt nem tudom.
Nem kérdezem. :D
De komolyan, engem az érdekel, hogy mire gondolnátok először egy ilyen szituációban.
Én is csak a "Már nem szeret." dolgot tudom elképzelni, de az nem magyarázza meg, hogy a barátját miért "kényezteti".
Szerintem azért a barátját kényezteti, mert valaki kell neki, akire a szeretetét rázúdíthatja, mert valamiért Rád nem tudja. Vagy nem akarja.
Jó a kapcsolatotok? Nem tiltasz neki esetleg sok mindent, amit szeretne megtenni? Pl. sörözés a haverokkal, ilyesmi. A haverral könnyebben megérti magát úgy tűnik. De ennek valami oka van.
Hacsak nem b.zi tényleg. De azt biztos észrevennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!