Mit gondoltok erről az esetről?
említsd meg neki viccesen, hogy a barátnőd feltette magát a x.hu-ra, és nagyon szexinek találta a képeit.:D
aztán meglátod, mit reagál.
de szerintem csak elfeljtkezett róla.
sokan vannak ilyen helyeken, akik évek óta be se jelentkeztek.
Az első válaszoló jó tippet adott.Képzeld kire bukkant a barátnőm a társkereső oldalon?Rád!!!
Mondjuk ezt személyesen az igazi mert látod a reakcióját!Milyen rezdülései lesznek az arcán és simán rá lehet jönni,hogy hazudik e vagy sem.(mióta van az a sorozat a "Hazudj ha tudsz." nézem az emberek arcát és valóban sok mindent elárul!:) )Nehéz lesz de várd meg míg hazaér.Én azt tudom ajánlani.
Szia. Én a helyedben biztosra mennék..... Persze lényeg a bizalom, de én mindenesetre tennék egy próbát. Mert ha rákérdezel bármi is legyen vagy az igazat mondja (elvileg igen, ha megbízható) hogy elfelejtette letörölni. De ha nem így van akkor is ezt fogja mondani. Szóval én csinálnék egy kamuoldalt... Kitalálsz egy nevet, keresel egy képet, és felteszed az oldalra. És írsz neki valamit, hogy szimpatikus és szeretnéd megismerni. És utána meglátod válaszol-e a lánynak. (aki te vagy) :-)) Jó lehet hogy ez gyerekes és hülyeség, de így mehetsz csak biztosra szerintem...
Sok sikert!
27/l
Én nem értek egyet a többiekkel! Ha kereken megmondod neki mi a helyzet, olyan tagadási lehetőséget adsz a kezébe, amit ha tényleg valami turpisságról van szó, kapásból megfog ragadni. Lássuk csak:
-Képzeld el, a barátnőm rád talált a társkereső oldalon!
-Uhh komolyan mondod, jézusom ezt látnom kell, hogy lehettem ilyen feledékeny hogy nem töröltem le magam?!
És akkor ebből döntsd el, hogy tényleg elfelejtette, vagy simán letagadta! Az egyik barátnőm a love.hu-n ismerkedik, és nagyon sok barátja volt onnan. Nem hazudok, tényleg így van: 5 barátjából 3 továbbra is fennt maradt az oldalon a létező kapcsolat ellenére, 1 másik néven regisztrált be, 1 pedig rá félórára fennt volt újból, amint szakítottak.
Amit én javaslok: regiszrálj be egy álnéven, egy álképpel, és írj neki üzenetet. "Szia, megtetszett az adatlapod, helyes vagy nagyon, ha gondolod írj!"
Ha ő belép, és elolvassa a levelet, te ezt akkoris tudni fogod, ha ő nem válaszol, mert neked a rendszer kijelzi hogy kinyitotta e a levelet a másik fél (ez majdnem mindenhol így van!). Még csak nem is kell válaszolnia neked, máris látszik hogy aktív e vagy sem!
A levél megírásával várj addig amíg
1, kinyitja
2, vagy válaszol
3, ha egyik sem akkor 2-3 hetet, hátha mégis megjelenik
Ha nem történik semmi, nem olvassa el a levelet és nem is válaszol, akkor jöhet az amit a többiek mondanak, hogy viccesen megjegyzed a dolgot.
De ha mégsem így történik, akkor meg már nem tud tagadni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!