Mit gondoltok erről az esetről?
Dehogynem! Ebből minden kiderül. Az is ha aktív, az is hanem, és legrosszabb esetben ha válaszol is ... :/ Reméljük nem fog! Szerintem csak így derülhet ki, én azt mondom megéri. Hajrá, és drukkolok hogy ne történjen semmi.
Ha csak simán rákérdezel sosem fogod megtudni pontosan mi is a helyzet!
Megéri! Gyerünk!
Figyelj, valószínüleg nincs baj. Fogalmam sincs hogy honnan tudja hogy baj van... Megérezte volna???
Biztos nehéz lesz kibírni, de hidd el ha rákérdezel és tegyük fel hogy átvág SOSEM vallaná be... így nem fog kiderülni semmi!
Te! Nem tudsz valahogy belépni az övébe? Nem tudod a jelszavát? Bocs hogy ilyenekre bíztatlak, tudom jól hogy ez nem szép dolog, dehát............. végül is azt mondta hogy letörölte, és mégsem....
Az én véleményem az, hogy felejtsd el az egészet.
Azt írod, hogy a férjed megbízható, soha nem csalódtál benne. Akkor miért akarsz nyomozni utána? Mióta együtt vagytok tapasztaltál valamit, amiből arra következtetsz, hogy van valakije? Ha nem, akkor bízz meg benne.
Biztos vagyok benne, hogy egészen egyszerűen elfelejtette.
A férfiak már csak ilyenek.
Ha jó a kapcsolatotok, ne mérgezd meg ilyenekkel, csak te fogod rosszul érezni magad tőle, mikor kiderül, hogy nem történt semmi.
Én is regisztráltam már társkereső oldalra, és nem azért, mert kell valaki a férjemen kívül, hanem mert kiváncsi voltam az egyik ismerősömre.
Ez a 17:36-es vélemény is egy klassz megoldás, de azt is teheted, hogy segítesz neki:
Elmondod, hogy a testvére megtalálta a társkeresőben, tehát még most is megvan bemutatkozó lapja.
Valószínűleg azért kehet így, mert a regisztráció csak nagyon körülményesen vagy egyáltalán nem törölődik. (Ilyen van egyik-másik szolgáltatónál, ezt sokan meg tudnák erősíteni.)
Ha tudja még a jelszót, akkor jelentkezzen be, és töröljön minden olyan adatot, amiről könnyen beazonosítható (képeket, végzettséget, stb.); ami nem törölhető, de személyes (születési dátum, lakhely stb.), azt meg írja át valótlanra.
(A szolgáltató meg menjen a sóhivatalba a felhasználói statisztikájával, meg a spam-es rendszerével! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!