Ti mit gondoltok arról a 34 éves nőről, aki még mindig a szüleinél lakik?
"Férjnél vagyok, 2 gyerekem van. Szeretetben élünk, boldogságban. Érdekes a munkám, imádnivaló a családom, rengeteg barátom van. Gyakran járunk túrázni, kirándulni."
tudod, h szól a mondás: messziről jött ember azt mond, amit akar. de ha ez igaz, akkor pláne fura és egy kicsit defektes szeméyiségre vall, h ennyire nem tudod kezelni a történteket. megismertél egy csajt, rövid ideig jóban voltatok, közben kiismerted,h milyen gázos dolgai vannak,a ztán végül a ti kapcsolatotok is megromlott. felnőtt ember ezen nem pörög annyit, mint te. itt vagy most már két napja, árgus szemekkel figyeled a hozzászólásokat, mindig mindenkiére reagálsz. elméleteket citálsz, elemzed a nőt és a jelenséget. miért ilyen központi figura nálad? férj, két gyerek mellett életed problémája ez a hülyeség, h csalódtál egy alig barátnőben
vagy hazudsz v van egy kis személyiségzavar benned is
Most te tényleg megszabod, hogy mit csináljak? :)
Családos, boldog ember nem kérdezhet a gyakori kérdéseken? Nem tudtam.
Anyukát/gyereket/anyóst/szomszédot szapulni szabad, erkölcstelen életet bevallani szabad, gyerektartás megkerülési tippeket kérni szabad, egy embertípusról kérdést feltenni tilos (főleg kétgyermekes, kiegyensúlyozott házasságban élő nőknek).
És még mielőtt: nem szidtam a kérdésem alanyát (nem is tenném), csak a viselkedését írtam le, ráadásul a történtekhez képest, virágnyelven.
Miért projektálsz már megint?
Lenéztem a szapulós kérdéseket? Nem. Csak nevén neveztem őket, hiszen nem mondhatom rájuk, hogy dicshimnuszos, vagy erkölcsi magaslatokban szárnyaló témaköröket ölelnek fel. Ha az ember azt mondja a gilisztára, hogy giliszta, nem biztos, hogy undorodik tőlük.
akkor ebben a szellemben én meg azt mondom, h szerintem zsákj a foltáját, te is elég gázos vagy valahol és szerintem egészséges ember nem lovagol ezen ennyit, ha tényleg minden téren szuper és idilli az élete. ettől még nem mondom meg, h mit csinálj. csak kifejtem a véleményemet egy névtelen oldalon, egyébként pont azért, mert nekem meg sajnos nem lehet jobb dolgom, mint hogy itt lógjak, mivel nem hagyhatom el a lakást, a férjem meg késő éjjelig dolgozik. de ha nem így lenne, hát nem itt lógnék és veled diskurálnék, ezt biztosra veheted.
most nem sértegetni akartalak, csak próbálom megmagyarázni, h amikor valaki így viselkedik, akkor szerintem ott valami hiányzik az életéből. az enyémből mindenképp és tudom is, de egyelőre el kell fogadnom, h ez van. nem szépítek, meg hárítok, meg támadok, mint pl te :) csak ennyi.
Hát az biztos, hogy gázos vagyok, miazhogy.:)))
És engem megviselt ez a történet, mert nem értetem a kiváltó okát, ráadásul úgy érzem, nem hibáztam akkorát, mint amekkorát kaptam. Mai napig rossz érzésem van ezügyben és kicsit féltem is ezt a lányt. Ennyi.
Én sem szoktam gyakorta itt csevegni, de most kifejezetten jól esik, figyelemelterelés egy nagyon szomorú dologról, ami 2 napja történt. Szabadságon vagyok emiatt. Teszem a dolgom, de néha ránézek, írt-e valaki.
Úgysem olvassa már senki ezt a kérdést, ezért hadd kérdezzem meg, miért kell otthon lenned? Kisbaba? Vagy valami más?
Az én férjem is állandóan dolgozik, és nem akarom terhelni, meg vele eltereltetni a figyelmemet.
A barátokkal meg tudod, hogy van az ember 30-on túl: mindenkinek megvan a maga élete, gondja, néha összejárunk, kikapcsolunk bepótolunk, de nem olyan, mint tizen-huszon évesen, amikor tényleg egymás fenekében lógnak és amolyan igazi barátok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!