Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról a 34...

Ti mit gondoltok arról a 34 éves nőről, aki még mindig a szüleinél lakik?

Figyelt kérdés
Soha egy percet nem élt együtt pasival, de állandóan hajtja a környék nős férfiait, akik rövidebb időre be is hülyítik, használják (csúnyán).Miután dobják, még hónapokig teper utánuk. Nincs igazi barátja, mindenki kellemetlennek tartja. Az anyjával jár mindenhová. Igazi pesti lány. Mindenkit elüldöz magától, aki jószándékúan őszinte vele. Az ilyen embereknek szerintetek mit tartogat a sorsa?
2013. máj. 5. 21:16
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

"Férjnél vagyok, 2 gyerekem van. Szeretetben élünk, boldogságban. Érdekes a munkám, imádnivaló a családom, rengeteg barátom van. Gyakran járunk túrázni, kirándulni."

tudod, h szól a mondás: messziről jött ember azt mond, amit akar. de ha ez igaz, akkor pláne fura és egy kicsit defektes szeméyiségre vall, h ennyire nem tudod kezelni a történteket. megismertél egy csajt, rövid ideig jóban voltatok, közben kiismerted,h milyen gázos dolgai vannak,a ztán végül a ti kapcsolatotok is megromlott. felnőtt ember ezen nem pörög annyit, mint te. itt vagy most már két napja, árgus szemekkel figyeled a hozzászólásokat, mindig mindenkiére reagálsz. elméleteket citálsz, elemzed a nőt és a jelenséget. miért ilyen központi figura nálad? férj, két gyerek mellett életed problémája ez a hülyeség, h csalódtál egy alig barátnőben

vagy hazudsz v van egy kis személyiségzavar benned is

2013. máj. 6. 21:51
 42/53 A kérdező kommentje:
Mert egy hazug, személyiségzavaros, lúzer vagyok. Ezért tettem fel ezt a kérdést, magambanéztem. Milyen kérdéseket kell feltenni a gyakorin? Mit főztetek ma? Hogyan valljam be, hogy megcsaltam a párom? Mi a jó kérdés?
2013. máj. 6. 22:11
 43/53 anonim ***** válasza:
miért nem beszéled ezt meg a férjeddel vagy a rengeteg barátoddal, akivel túrázni szoktál. ha ennyi ember vesz körül, még furább, h itt keresel partnereket a megbeszéléshez/szapuláshoz. még ha magányosan éldegélnél, megérteném,mert nincs kihez szólnod és esetleg ez a csaj volt az egyetlen társaságod, mostmeg hoppon maradtál. de így. vmi nem klappol, na
2013. máj. 7. 12:43
 44/53 A kérdező kommentje:

Most te tényleg megszabod, hogy mit csináljak? :)

Családos, boldog ember nem kérdezhet a gyakori kérdéseken? Nem tudtam.

Anyukát/gyereket/anyóst/szomszédot szapulni szabad, erkölcstelen életet bevallani szabad, gyerektartás megkerülési tippeket kérni szabad, egy embertípusról kérdést feltenni tilos (főleg kétgyermekes, kiegyensúlyozott házasságban élő nőknek).

És még mielőtt: nem szidtam a kérdésem alanyát (nem is tenném), csak a viselkedését írtam le, ráadásul a történtekhez képest, virágnyelven.

2013. máj. 7. 13:43
 45/53 anonim ***** válasza:
nem szabom meg, h mit csinálj. nekem amúgy mindegy is,h mit teszel vagy nem teszel,azt se tudom, ki vagy. csak a véleményemet írtam le. erre van az oldal. gondolom, találkoztál már olyannal a sok általad lenézett kérdés között, h a válaszolók nem értettek egyet a kérdezővel, ne adj isten kritizálták, ellenszenvesne titulálták. ezzel számolni kell. te választottad ezt az utat a valódi barátok helyett. most komolyan, azért tudtad, h ez ezzel jár, nem? :)
2013. máj. 7. 13:47
 46/53 A kérdező kommentje:

Miért projektálsz már megint?

Lenéztem a szapulós kérdéseket? Nem. Csak nevén neveztem őket, hiszen nem mondhatom rájuk, hogy dicshimnuszos, vagy erkölcsi magaslatokban szárnyaló témaköröket ölelnek fel. Ha az ember azt mondja a gilisztára, hogy giliszta, nem biztos, hogy undorodik tőlük.

2013. máj. 7. 13:50
 47/53 A kérdező kommentje:
És igen sejtettem, hogy ezzel jár, tudni nem tudtam, hiszen én igyekszem senkit sem megbántani, vagy ítélkezni, még akkor sem, ha tisztában vagyok a körülményekkel. Véleményeket vártam, tapasztalatokat. Kaptam mindkettőt, jóval sokrétűbbet, mint gondoltam, nagyon érdekes volt.
2013. máj. 7. 13:53
 48/53 A kérdező kommentje:
Érdekes még, hogy más témakörökben egészen sokat segítenek egymásnak az emberek. Persze, mert sokkal egzaktabb a fogalomkör. Pl. állatos válaszolók közül elvétve akad olyan, aki leorront (mert milyen buta burzsuj vagyok, hogy ekkora az ebem, mekkora lehet akkor a kertem, biztos adócsalok, stb.), mert bernáthegyim van uszkár helyett, mikor a helyes táplálás felől érdeklődöm. Itt biztos kapnék.:)
2013. máj. 7. 13:57
 49/53 anonim ***** válasza:

akkor ebben a szellemben én meg azt mondom, h szerintem zsákj a foltáját, te is elég gázos vagy valahol és szerintem egészséges ember nem lovagol ezen ennyit, ha tényleg minden téren szuper és idilli az élete. ettől még nem mondom meg, h mit csinálj. csak kifejtem a véleményemet egy névtelen oldalon, egyébként pont azért, mert nekem meg sajnos nem lehet jobb dolgom, mint hogy itt lógjak, mivel nem hagyhatom el a lakást, a férjem meg késő éjjelig dolgozik. de ha nem így lenne, hát nem itt lógnék és veled diskurálnék, ezt biztosra veheted.

most nem sértegetni akartalak, csak próbálom megmagyarázni, h amikor valaki így viselkedik, akkor szerintem ott valami hiányzik az életéből. az enyémből mindenképp és tudom is, de egyelőre el kell fogadnom, h ez van. nem szépítek, meg hárítok, meg támadok, mint pl te :) csak ennyi.

2013. máj. 7. 13:57
 50/53 A kérdező kommentje:

Hát az biztos, hogy gázos vagyok, miazhogy.:)))

És engem megviselt ez a történet, mert nem értetem a kiváltó okát, ráadásul úgy érzem, nem hibáztam akkorát, mint amekkorát kaptam. Mai napig rossz érzésem van ezügyben és kicsit féltem is ezt a lányt. Ennyi.

Én sem szoktam gyakorta itt csevegni, de most kifejezetten jól esik, figyelemelterelés egy nagyon szomorú dologról, ami 2 napja történt. Szabadságon vagyok emiatt. Teszem a dolgom, de néha ránézek, írt-e valaki.

Úgysem olvassa már senki ezt a kérdést, ezért hadd kérdezzem meg, miért kell otthon lenned? Kisbaba? Vagy valami más?

Az én férjem is állandóan dolgozik, és nem akarom terhelni, meg vele eltereltetni a figyelmemet.

A barátokkal meg tudod, hogy van az ember 30-on túl: mindenkinek megvan a maga élete, gondja, néha összejárunk, kikapcsolunk bepótolunk, de nem olyan, mint tizen-huszon évesen, amikor tényleg egymás fenekében lógnak és amolyan igazi barátok.:)

2013. máj. 7. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!