Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?...

Ti mit gondoltok erről? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy éve született 2 unokatesóm.A nagymamám állandóan velük foglalkozik,mindig vessz nekik mindent(ruha,játék...)nekem meg nagyjából semmit.Egy hete le volt vele beszélve hogy holnap vele leszek egész nap erre lemondja mert az unokatesóim jönnek és ez már nem az első eset.Mindig ők az elsők.
2013. ápr. 30. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
És te miért nem lehetsz ott attól, hogy az unokatesóid is mennek?
2013. ápr. 30. 16:13
 2/5 acelsziv ***** válasza:
48%
Erről a szüleidnek kellene beszélniük vele. Mondd el nekik, hogy ez téged bánt.
2013. ápr. 30. 16:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Ott lehetnék csak én nem akarok velük a játszótérre menni.A mamámmal pedig Polgárra mentünk volna.Az anyukám tudja de hiába beszélünk vele nem fogja fel hogy ez engem mennyire bánt.
2013. ápr. 30. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Nálunk ugyan ez van, azzak a különbséggel, hogy én az anyuka vagyok. Mióta anyósomnak megszületett a lányától is az unoka, az én 2 gyerekem egyből kegyvesztett lett. Azt az unokát mindennel elhalmozza, minden nap vigyáz rá. A másik kettőt alig látja, ha meg meg van beszélve valami, sokszor amiatt a kisgyerek miatt lemondja. Ha mindhárom együtt van valahol, teljes mértékben hozzá kell alkalmazkodni, az én gyerekeim vágyai nem számítanak. Nem kisbabáról van szó, és alig fiatalabb az enyémeknél. Én már sokszor beszéltem erről a nagyival, de nem ismeri el. Tagadja, hogy így van. Tehetetlen vagyok.
2013. ápr. 30. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos én is tehetetlen vagyok és nem tudom hogy értessem meg vele hogy ez nekem mennyire rosszul esik.
2013. máj. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!