Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról a 34...

Ti mit gondoltok arról a 34 éves nőről, aki még mindig a szüleinél lakik?

Figyelt kérdés
Soha egy percet nem élt együtt pasival, de állandóan hajtja a környék nős férfiait, akik rövidebb időre be is hülyítik, használják (csúnyán).Miután dobják, még hónapokig teper utánuk. Nincs igazi barátja, mindenki kellemetlennek tartja. Az anyjával jár mindenhová. Igazi pesti lány. Mindenkit elüldöz magától, aki jószándékúan őszinte vele. Az ilyen embereknek szerintetek mit tartogat a sorsa?
2013. máj. 5. 21:16
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
9- barátnőként.:)
2013. máj. 5. 21:51
 12/53 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos vannak. És több hasonló nővel is.
2013. máj. 5. 21:52
 13/53 A kérdező kommentje:
8- velem sem könnyű, az egyszer biztos. Nem akartalak megbántani, de azt éreztem, egyből szúrkálódsz, pedig tényleg az érdeklődő kiváncsiság vezetett a kérdés kiírására. Érdekel a véleményed. De tényleg nincs bennem féltékenység, vagy ilyesmi, csak hatalmas értetlenség.
2013. máj. 5. 21:54
 14/53 A kérdező kommentje:
13- ő nem tipikus szépség.
2013. máj. 5. 21:55
 15/53 anonim ***** válasza:
72%
Azt, hogy egy szerencsétlen. Ez már kritikán aluli. Másnak is vannak problémái az emberi kapcsolatokkal, de azért van, aki töri magát azon, hogy javítson a rossz gondolkodásán, mert valószínű, ezért üldöz el magától mindenkit.
2013. máj. 5. 21:57
 16/53 anonim ***** válasza:

Sejtettem hogy nem szep, mivel kell a pasiknak.

Hogy mit tartogat, azt nem tudom, csak remélni tudom, hogy magányos, szomorú éveket, és hogy kapja vissza mindazt amit elkövetett.

2013. máj. 5. 22:04
 17/53 A kérdező kommentje:
Ti ismertetek olyan embert aki annyira gonosz tud lenni (a barátnőjével), hogy az elképzelhetetlen, miközben egy másikkal állandóan dorombol? Olyan, mintha tényleg lenne egy torz bizalomkör, amibe fene sem tudja, milyen alapon lehet bekerülni, vagy ki belőle. Aztán egyszer csak azt veszed észre és hallod vissz, hogy rólad kiabál mindenféle otrombaságokat. Nem értem...
2013. máj. 5. 22:05
 18/53 A kérdező kommentje:
18- nem is kell a pasiknak, egyszerűen, amolyan pofaégetően erőszakolja magát a másik ágyába. Tudod, sms, ajándék, megvárás a sarkon, tisztára, mint egy 15 éves.
2013. máj. 5. 22:07
 19/53 anonim ***** válasza:
0%

2013 van nem kötelező férjhez menni és kölyköt szülni.

Felnöt nő annyi nős szereteöt tart amenyit akar. Mi vagy te a falu ügyeletes álszent pletykafésdzke vagy mi?

2013. máj. 5. 22:13
 20/53 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de hogy érted azt, hogy igazi pesti lány?

Biztosan nagyon sokat ismersz, ha ezt így ki mered jelenteni. Tán az összeset?

Én se vidékizek, te se pestizzél légyszíves.

2013. máj. 5. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!