Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A baratnom miatt nincs maganel...

A baratnom miatt nincs maganeletem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 eves vagyok es van egy baratnom akivel viberen szoktunk beszelgetni.De sajnos o nagyon sertodos es azon is megsertodik amin nekem kellene ugyhogy muszaj vagyok vele beszelgetni.En szeretek vele beszelni de nem napi 13 orat..

Ha megbantom elhord mindennek.Meg az a baj hogy tobb tantargyban is csoportra van osztva az osztaly es vele vagyok mindenhol.Es van egy fiu aki szinten velunk van es tetszik nekem es attol tartok hogyha megbantom a baratnom akkor o azzal a fiuval fog ulni es nekem megint osszetorik a szivem.Viszont mivel mindig irnom kell neki viberen ezert nincs maganeletem.Nem nezhetek filmet stb.

Mit tegyek? Kerlek segitsetek! Nem birok igy elni. Ma is sirtam mert egyszeruen nincs maganeletem. :'( Es bocsi hogy ekezet nelkul irtam de telorol orakig tartott volba ugy leirni a banatom.

2013. márc. 24. 22:18
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

En mar 'felnottem' belulrol..en mar nem sertodok meg minden sz*ron,de o meg igen...

Es olyan rossz,hogy tetszik nekem egy fiu ,akit o olelget stb..

Mindennap beszelunk...szoval sztem nem lenne eleg annyi hogy 'most nem erek ra' .Nem tudom hogy mondjam meg neki hogy nem szeretnek annyit beszelni vele..mert sztem megsertodne es persze en lennek a hibas.

Csak mar megbeszeltuk hogy egy szobaba leszunk osztalykirandulason meg mar tok joba vagyunk es inkabbb en vagyok az aki 'nem szol,lenyelem ha rosszat szol...'.

Nem akarok osszeveazni vele...es meg ott a jovo ev..

Kerlek segitsetek! Ti mit csinalnatok,ha ilyen helyzetben lennetek?

2013. ápr. 23. 14:08
 22/22 WannaKnow válasza:
Mondok valamit: előzd meg! Mondd el a fiúnak, különben meg fogod bánni, hidd el. Legalább kiderül, mi a helyzet, és nem kell többé félned. A csajról pedig: az ilyen nem igazi barát! Ha mindenképpen tartani akarod vele a kapcsolatot, kérdezd meg, miért csinálja ezeket! Talán rajtad kívül nem törődik vele más? És ha igen, ennek mi az oka?
2013. ápr. 23. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!