Mit csináljak, hogyha az anyám nem hagyja, hogy magánéletem legyen?
A helyzet igazságtalannak hangzik, de figyelembe kell venned, hogy már felnőtt vagy és még mindig az ő házukban laksz. Így sajnos joga van oda nyitogatni és akkor, amikor akar. És még az is korrekt, hogyha van fizetésed, akkor beleadsz a rezsibe valamennyit és kész.
DE! Az, hogy a SAJÁT pénzed nem költheted, amire akarod az felháborító. Semmiképp se hagyd. Ha a tied, akkor az a tied és azt kezdesz vele, amit akarsz.
Én a helyedben úgymond "meghúznám" magam, amíg nem jön egy jó lehetőség, hogy lelépjek. De az én megkeresett pénzemet nem fogja senki kisajátítani. Szóval azt nehagyd.
A kopogásra próbáld fokozatosan rávenni, mondjad neki és kérjed meg szépen naponta, mert sajnos az ilyen embereknél nem tudsz mit csinálni. Mindig csak te leszel a hibás ők sosem (saját tapasztalat).
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!