A baratnom miatt nincs maganeletem. Mit tegyek?
Sziasztok! 13 eves vagyok es van egy baratnom akivel viberen szoktunk beszelgetni.De sajnos o nagyon sertodos es azon is megsertodik amin nekem kellene ugyhogy muszaj vagyok vele beszelgetni.En szeretek vele beszelni de nem napi 13 orat..
Ha megbantom elhord mindennek.Meg az a baj hogy tobb tantargyban is csoportra van osztva az osztaly es vele vagyok mindenhol.Es van egy fiu aki szinten velunk van es tetszik nekem es attol tartok hogyha megbantom a baratnom akkor o azzal a fiuval fog ulni es nekem megint osszetorik a szivem.Viszont mivel mindig irnom kell neki viberen ezert nincs maganeletem.Nem nezhetek filmet stb.
Mit tegyek? Kerlek segitsetek! Nem birok igy elni. Ma is sirtam mert egyszeruen nincs maganeletem. :'( Es bocsi hogy ekezet nelkul irtam de telorol orakig tartott volba ugy leirni a banatom.
Ne félj már tőle.
Ne írj és kész.
Hisztérika..azt hiszed az ilyen kell a fiúknak?
Pedig hosszú távon csak te szívod meg ezzel a csajjal.
Ha elpofázik valamit, azzal is magát égeti, másrészt gondolom te is tudsz róla ezt azt. Szóval a gond ott van, hogy te félsz tőle.
Ígyis úgyis megsértődik. Akkor meg mondd az igazat.
Nem te leszel a szar, max az ő szemében, de ő meg egy hisztérika.
Nem gondolkodtál még el azon, hogy miért beszél veled ennyit?
Mert más nem beszél vele. Akkor meg csak benne van a hiba, hadd hisztizzen, ha barátot akar, akkor kénytelen lesz beismerni ezt.
szerintem ne beszélj erről vele. mert azzal lehet tényleg kicsit eltolnád magadtól jobban, mint szeretnéd. hanem alakíts úgy a dolgokat, hogy ritkuljon annyit a kommunikáció, ami már neked is öröm.
egyrészt válaszolj ritkábban. másrészt meg, ha pl nézel egy filmet akkor írd meg neki, hogy pár óra múlva leszel. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!