Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A baratnom miatt nincs maganel...

A baratnom miatt nincs maganeletem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 eves vagyok es van egy baratnom akivel viberen szoktunk beszelgetni.De sajnos o nagyon sertodos es azon is megsertodik amin nekem kellene ugyhogy muszaj vagyok vele beszelgetni.En szeretek vele beszelni de nem napi 13 orat..

Ha megbantom elhord mindennek.Meg az a baj hogy tobb tantargyban is csoportra van osztva az osztaly es vele vagyok mindenhol.Es van egy fiu aki szinten velunk van es tetszik nekem es attol tartok hogyha megbantom a baratnom akkor o azzal a fiuval fog ulni es nekem megint osszetorik a szivem.Viszont mivel mindig irnom kell neki viberen ezert nincs maganeletem.Nem nezhetek filmet stb.

Mit tegyek? Kerlek segitsetek! Nem birok igy elni. Ma is sirtam mert egyszeruen nincs maganeletem. :'( Es bocsi hogy ekezet nelkul irtam de telorol orakig tartott volba ugy leirni a banatom.

2013. márc. 24. 22:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Csak te képzeled, hogy ő a barátnőd. Ha az lenne, akkor ő is megértő lenne veled. De igazából csak élvezi, hogy "uralkodhat" feletted. Szedd össze magad és ne hagyd, hogy irányítson. Ha mégis a barátnőd akar maradni, akkor meg rájön, hogy neki kell megváltoznia.
2013. márc. 25. 10:19
 12/22 A kérdező kommentje:

Igazabol osszeveszni nem akarok vele , mert baratok vagyunk , csak ez igy nehez..:/

Koszonom a valaszaitokat :)

2013. márc. 25. 14:27
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor lesz könnyebb, ha megérted, hogy az ilyen ember NEM a barátod.
2013. márc. 25. 14:43
 14/22 A kérdező kommentje:
De a baratom . Legalabbis en ugy erzem,hogy az. De osszeveszni se akarok vele. Csak mar kicsit sok ..
2013. márc. 25. 16:12
 15/22 A kérdező kommentje:
Amugy mikor egy picit megbant akkor kicsit sirok.Ez a "kis siras" par napja van ,de nem mindig. Viszont mikor egyedul vagyok itthon(ami eleg gyakran van) akkor meg jo vele beszelni,ha nem sertodik meg.Csak ez igy kicsit nehez,mert ha peldaul o nem ir fel oraig en meg megyek anyuval beszelgetni barmirol vagy fogat mosni akkor is ilyet ir: "gondolom alszol,... stb" . Most tavaszi szunet van es jo lenne ha nen vesznenk ossze.
2013. márc. 28. 10:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Na mi lett vele? Elmondtad neki?

Nekem is volt ilyen baratnom es jol kijottunk meg nagyon sok szep emlekem neki koszonhetem, viszont o is nagyon sok mindenen megsertodott, meg megbantott sokszor ugy hogy nem is vette eszre. Vagy direkt, nem tudom... Viszont ha en kaptam volna fel a vizet valamin (ami sosem tortent meg, mindent elneztem neki mert o volt az egyetlen baratnom) akkor o siman otthagyott volna. Azon is megsertodott ha masvalakivel beszeltem, es ilyenkor mindig azt csinalta hogy menekult elolem nekem meg ott kellett konyorogni hogy bekuljunk ki, holott volt hogy nem is tudtam mi a baja. xD

Aztan mikor elkoltoztek nagyon hianyzott, viszont tudtam tobb emberrel is beszelgetni, es ok nem sertodtek meg ram. :) Mostmar orulok is neki, hogy nem egy helyen vagyunk, akkor ugyis csak csicskaztatna, jobb igy hogy neha-neha chat-elunk.

2013. ápr. 14. 17:54
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem mondtam el neki,de már nem beszélünk annyit,mint egy hónappal ezelőtt. Vagyis beszélgetünk mindennap,de nem egyfolytába. Most egyelőre nincs semmi gond.

Csak mondjuk néha mikor ő nem ír nekem 5 órán át ( ami nem is zavar ) én nem sértődök meg,de mikor én nem írtam neki fél óráig akkor ő már azt írta : "megint szarsz rám.." . De eltereltem a témát és most minden oké...(még)

Az a tervem,hogy megpróbálom kibírni a 7-et,de nyáron meg 8-ba már nem szeretnnék vele ennyit beszélni..

Amikor néha összevesztünk akkor is ilyet írt : jelölj ki, leszarom.. ". És persze nem én voltam a hibás,de akkor is én voltam a szar. És volt,hogy már azt akartam,hogy bárcsak elköltözne,vagy másik suliba mennék jövőre,vagy hogy bárcsak összejönne,hogy kimennénk külföldre és akkor nem esne annyira szarul amit ír,mert már nem találkozunk..de ezek csak a képzeletemben voltak.

Remélem,hogy jobbra fordulnak a dolgok,és nem fog megsértődni annyiszor.

2013. ápr. 21. 15:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Te nagyon szeretsz szenvedni.
2013. ápr. 21. 16:13
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem. Egyáltalàn nem szeretek szenvedni.

Nem akarok összeveszni vele,mert már tök jóba vagyunk es már azt is megbeszéltük,hogy négyen leszünk egy szobába osztálykiránduláson. Szóval még megpróbálom kibírni ezt az évet. De nyártól már nem akarok vepe annyit beszélni.

2013. ápr. 21. 20:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Ó, a régi szép idők, amikor a telefonnak még tárcsája volt és vezetéke, és az előszobában állt egy kis asztalon!

Amikor még ha beszélni akart velem valaki, akkor becsöngetett...

Amikor a távolabb (értsd: a szomszéd kerületben) lakó barátnőimmel még leveleztünk, és tudtuk, hogy ha pénteken feladjuk a levelet, csak hétfőn fogja megkapni...

Ó, a régi szép idők!

Dobd ki a fütykösbe azt a nyüves telefont! Egyébként meg mi a kénköves mennykő az a viber?!

Annyit kell egyébként mondani, hogy ne haragudj, de most nem érek rá.

Nőjetek már fel...

2013. ápr. 23. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!