Félek, hogy egyre kevesebb lesz a magánéletem. Mit tegyek?
Vagy hisztizel, amivel kikészíted őket.
Vagy elfogadod, hogy egyelőre az van, amit mondanak. Ha éretten viselkedsz, akkor amúgy előbb is engedik meg maguktól ezeket a dolgokat.
szerintem meg nincs igaza a szüleinek...és ezt tapasztalatból mondom.nem azt mondom h teljesen eresszék el és minden héten más fiút vigyen haza,
de ha vki kb 20 éves koráig pórázon tartanak akkor nem kiégett lesz hanem egész más súlyosabb problémái lesznek.
persze ez nem általános de velem ez volt.
Sehova nem engedtem el barátról szó sem lehetett.
Még színházba sem mert hogy ne sötétben jöjjek haza. O.O
Mostmár szabad vagyok de megszenvedek azért hogy a társasági életem normális legyen a párkapcsolatról nem is beszélve.
Szerintem a jó szülői magatartás az ha a szülő hagyja a saját hibáiból tanulni a gyerekét nem kötözi meg,
ez kell a felnőtté váláshoz.
Szerintem beszélj a szüleiddel erről a dologról ha úgy érzed a barátoddal elég komoly a kapcs.
Nekem van egy volt osztálytársam aki a barátjával 14 éves kora óta együtt van közel 10 éve!nem a kor a lényeg hanem hogy elég éretten felelősségteljesen tudod e kezelni az életedet.
Háát, ez nehéz kérdés. Ha a szüleid nagyon merevek, konzervatívak, akkor a fejed tetejére is állhatsz vagy mintaleány is lehetsz, nem fognak engedni.
Ennek ellenére beszélgess sokat velük, mesélj magadról. Mit csináltok, merre jártok a barátoddal és akár a barátnőiddel is. Mi foglalkoztat, mi érdekel. Lényeg, hogy minél jobban lássák, hogy normális vagy. Ne legyél számukra egy éretlen tinédzser, hanem inkább a felnőttkor küszöbén álló fiatal.
Remélem, nekem is sikerül a 2 lányommal (4 és 1 évesek) ilyesmi bizalmon alapuló viszonyt kialakítani az évek során. Főleg mivel nekem a saját anyukámmal ez nem igazán sikerült.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!