Miért háborít fel egyeseket ha valakinek nem okoz gondot egy abortusz?
sec nem értem ezeket ....
volt túléltem lezártam ennyi volt
meghoztam egy döntést és utána nem nyafogtam h jajjaa meg nem bántottam a páromat miatta nem zárkóztam el nem lettem depi stb.....
valaki magyarázza már el h ez miért baj ?????
Utolsó, biztos téged is jól megkínoztak, aztán meg megöltek, amiért megölted a magzatod. Úgy sajnállak te szegény.
Tudod, talán előre kéne gondolkodni, és nem kellene meghalni a magzatodnak azért, mert megvolt a libidód, de óvszert használni vagy fogamzásgátlót szedni már nem volt eszed. Ha állat módjára megcsináltad, neveld is fel. Igen, több jog illetné meg a magzatot, mint a felelőtlen, éretlen, ostoba biológiai "szüleit". Gondolom te is igazságtalannak éreznéd, ha más miatt kellene bűnhődnöd. Ami a te sarad, azért meg vállald a felelősséget, ettől ember az ember.
Ahol az érvek kifogynak, ott jöhet helyesírás alapján való degradálás, de ha a vitapartnernek jó a helyesírása, akkor helyette megteszi még a nicknév alapján való ostoba személyeskedés is.
Máris nyakig vagy a posványban, és ez neked fel sem tűnik. Lesz még lentebb? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!