Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért háborít fel egyeseket...

Miért háborít fel egyeseket ha valakinek nem okoz gondot egy abortusz?

Figyelt kérdés

sec nem értem ezeket ....

volt túléltem lezártam ennyi volt

meghoztam egy döntést és utána nem nyafogtam h jajjaa meg nem bántottam a páromat miatta nem zárkóztam el nem lettem depi stb.....

valaki magyarázza már el h ez miért baj ?????

2013. jan. 24. 17:33
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, biztos téged is jól megkínoztak, aztán meg megöltek, amiért megölted a magzatod. Úgy sajnállak te szegény.

Tudod, talán előre kéne gondolkodni, és nem kellene meghalni a magzatodnak azért, mert megvolt a libidód, de óvszert használni vagy fogamzásgátlót szedni már nem volt eszed. Ha állat módjára megcsináltad, neveld is fel. Igen, több jog illetné meg a magzatot, mint a felelőtlen, éretlen, ostoba biológiai "szüleit". Gondolom te is igazságtalannak éreznéd, ha más miatt kellene bűnhődnöd. Ami a te sarad, azért meg vállald a felelősséget, ettől ember az ember.

2014. márc. 23. 22:10
 42/44 anonim ***** válasza:
Neked ki mondta hogy volt abortuszom? :) Vagy hogy egyáltalán voltam már terhes? Egyébként nagyon találó a neved, az is lehetsz kb :) Csak egy bohóc vagy hülyegyerek semmi más...
2014. márc. 23. 22:25
 43/44 anonim ***** válasza:
0%

Ahol az érvek kifogynak, ott jöhet helyesírás alapján való degradálás, de ha a vitapartnernek jó a helyesírása, akkor helyette megteszi még a nicknév alapján való ostoba személyeskedés is.

Máris nyakig vagy a posványban, és ez neked fel sem tűnik. Lesz még lentebb? :)

2014. márc. 23. 23:42
 44/44 anonim ***** válasza:
Annyian megtették már hogy rutinból nyomod mit mikor fikáznak rajtad? :) Miért lennék benne nyakig? :) Te járatod itt magad már nem tudom hanyadik oldal óta. De én befejeztem nem süllyedek le egy ebcsont szintjére. Puszi :)
2014. márc. 24. 06:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!