én nem komcsiztalak le kedves kérdező. De gyerekkérdésben nagyonis úgy gondolkodsz mint egy vérbeli komcsi. Nem furcsa h a statisztikák szerint a komcsi rendszerekben volt a legtöbb a bortusz Magyarországon? Nem fura hogy a Szovjetúnió tette a világon először legálissá? És amúgy meg válaszoltam a kérdésedre. Azért botránkoztat meg sokakat hogy nem vagy tőle lelkibeteg,mert embertelen a gondolkodásod. Aki nem érzi annak a súlyát hogy megölte a gyerekét akkor azt joggal nevezhetjük embertelennek. Ha én fogok egy baltát és kinyírok vele valakit az is az én döntésem. Én így láttam helyesnek. És utána nem érzek megbánást,akkor nemis kéne csodálkozni azon hogy mások megvetnek. Elküldhetsz a jó k.rva anyámba. Akkoris megvan a véleményem rólad
2013. jan. 27. 09:51
33/44 anonim válasza:
de én nem akarok veszekedni. Az életedbe se akarok beleszólni,nincs jogom hozzá. Én csak véleményt mondtam ahhoz viszont van jogom. Nem eröltetem rád a nézeteimet sem. Nem véletlenül írtad ide ezt a kérdést. Gondolom a környezetedben lévő embereknek hasonló volt a véleményük mint nekem. De kérdem én akkort te ezen mért háborodsz fel? Te mért vagy kiakadva azon hogy másként vélekednek? Én nem ítélem el az abortáló nőket mert a 98%uk érzi a tettek súlyát. De az olyanokról mint te van egy határozott véleményem. Amin lehetne háborogni csak hogy nem érdemes. Nemcsak a tiéddel azonos véleményt kell elfogadni. Hanem a tiéddel ellentéteset is. Én embertelennek tartalak. Te magadat nem tartod annak. Ennyi. Nem vagyunk egyformák
2013. jan. 27. 10:35
34/44 A kérdező kommentje:
:-)
Nem azért merült fel bennem a kérdés mert a környezetem elitél hanem mert itt rengetegen irták h még évek távlatában is haragudtak a pasira szakítottak stb...
A végső döntés a nőé mindig hiszen ha nemakarja akkor nem megy el de szerintem nem szép dolog apasira kenni az egészet
2013. jan. 27. 17:15
35/44 A kérdező kommentje:
Szal vacakol a telom
Ok legyen rossz érzése miatta DE azért ezt le kell tenni nem lehet erre fogni majd a kapcsolat tönkre menetelét nem hiszem h van értelme 3-4 év múlba is ezen rágodni jajongani miatta
Persze mindenkinek szive joga max értelmenincse
2013. jan. 27. 17:20
36/44 anonim válasza:
hát figyu mikor én terhes lettem engem azonnal otthagyott a párom. Követelte hogy vetessük el.én meg megmondtam hogy nekem egy faszi se ér annyit hogy megöljem a gyerekemet. Nem kértem tőle sem pénzt se semmilyen támogatást. És igen szar helyzetben voltam mert még 7hós terhesen is dolgoztam és eltartottam az anyámat. És megszületett a kisfiam,megvan mindene semmiben sem szenved hiányt. 3 hós terhesen ismerkedtem meg a párommal aki a nevére vette a fiamat és imádja,szereti. Ha nem ismerkedek meg párommal,akk muter ment vna gyesre vele én meg vállalnám a túlórákat. Az igazi apja azóta se jelentkezett,nem is érdekel,nem hibáztatom semmiért. Én vagyok a hibás amiért elhagyott. Vmit nem tudtam neki megadni vmit ami megvan más nőben bennem meg nincs. Ennyi. Az én helyemben a nők 99%a elvetette vna a babát. De közben átkozzák P.Erikát aki megölt egy fasziért egy gyereket. És elítélem ha vki úgy gondolja h nem adná fel az x éves kapcsolatát egy becsuszott gyerekért. Talán csak a tervezett gyereknek van joga élni? Akk nekem nincs mert én ugyan nem voltam tervezett gyerek. Akk öljenek meg és a törvény ne büntesse. Én abortusz ellenes vagyok,akk támogatom ha egészségügyi indok van rá. De ez az én véleményem,és az ellenzéket úgyse tudom meggyőzni. Én úgy vélem az abortusz nem magánügy mert emberéletekről van szó. De nem írok ide többet fogok veszekedni. Az emberek értékrendjével van a legnagyobb probléma!
2013. jan. 27. 17:40
37/44 A kérdező kommentje:
még mindig nem az volt a kérdés h van e létjogosultsága vagy nincs az abortusznak.....
hanem az ha már túl van rajta akkor miért nem zárja le
a offolva
kérdem én mi a jobb egy abortusz vagy csecsemőgyilkosság ?
mi a jobb elvetetni a nem akart zigotát vagy megszülni közben titkolni és kidobni a kukába vagy máshova .....
2013. jan. 28. 09:28
38/44 anonim válasza:
már válaszoltam de ha ennyire sügér vagy hogy nemtudod átértelmezni a válaszaimat,hát akk sajnálom,evvel nemtudok mit kezdeni. Te lázártad ők nem. Kész. Ahogy te nem érted őket úgy valószínűleg ők se téged. Nem vagyunk egyformák! Ennyi.
2013. jan. 28. 14:49
39/44 anonim válasza:
különben sem a zigótát veted el hanem az embriót. Addig zigóta amíg a méhfalba be nem ágyazódik. Ha beágyazódott az már embrió. És a beágyazódott embriót tudod csak elvetetni. Látom a biológiaórákra nemigen jártál be hogy még ezt sem tudod. Nem jobb az se ha meggyilkolsz egy csecsemőt,de a kettő vhol egy szinten van. Mindkettő gyilkosság. Mindkét verzióban elveszik az életét egy élőlénynek. Kész. Túl van tárgyalva. De többet nem válaszolok. Nem érdemes.
2013. jan. 28. 14:56
40/44 anonim válasza:
De szeretem azokat akik abortuszellenesek de egy-egy már kifejlett emberi élőlénynek az anyját mosolyogva küldenének el abortuszra. Nekem ebből az jön le hogy jaj azt a cukimuki hujjdeédes kisbabát nem szabad megölni, de egy olyan embert, akinek a véleménye nem egyezik az övével azt röhögve meg lehet kínozni, ölni, hiszen ő már nem cuki, neki már vannak bűnei, ő már nem értékes mint az a kisjézuska a pocakban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!